Arhive Lunare: Iunie 2022

  1. Reparație cilindri hidraulici și pneumatici

    Ca și în cadrul organismelor vii, unde membrele superioare și inferioare execută mișcări comandate de către creier pentru îndeplinirea unui scop, ca de exemplu mersul, la fel și în cadrul unui sistem hidraulic sau pneumatic, cilindrii execută mișcări de translație pentru îndeplinirea unui scop în procesul de producție sau în diferite aplicații. Fiind practic componenta sistemului care execută astfel de mișcări datorita fluidului sub presiune, este ...

    Citeste mai departe »
  2. Service și reîncărcare acumulatori hidraulici și pneumatici

    Buna funcționare a sistemelor hidraulice sau pneumatice se bazează pe integritatea funcțională a componentelor sale dar și pe mentenanța făcută în mod corespunzător, la intervale de timp bine definite. În zilele noastre, “timpii morți” din procesul de producție duce la scăderea randamentului și implicit la apariția unor costuri suplimentare. Exploatarea unui sistem hidraulic sau pneumatic presupune ...

    Citeste mai departe »
  3. Filtrarea uleiului hidraulic

    Uleiul hidraulic, datorită proprietăților sale și a faptului ca este considerat incompresibil, este folosit ca și mediul prin care este transmisă puterea de la un generator, cum ar fi o pompă hidraulică, către componenta sistemului care execută mișcarea propriu-zisă, ca de exemplu cilindrul hidraulic. 

    Citeste mai departe »
  4. Racorduri Instrumentatie

    Fitingurile Parker CPI™/A-LOK® sunt disponibile ca standard în varianta din oțel inoxidabil 316. Alte materiale includ oțel, alamă, aluminiu, nichel-cupru, Hastelloy C®, Alloy 600, titan, 6Mo, Incoloy 625 și 825. Racordurile drepte sunt prelucrate din bare finisate la rece, iar corpurile profilate sunt prelucrate din piese forjate cu granulație apropiată.

    Citeste mai departe »
  5. Manometre hidraulice

    Manometrele sunt utilizate în mai multe aplicații pentru a oferi o indicație vizuală instantanee a nivelului de presiune din sistem. Manometrele Parker Hannifin au o carcasă din oțel inoxidabil și o fereastră din sticlă acrilică.

    Citeste mai departe »
Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic