Electrovalve apa

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 52

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 52

pe pagină
Setați descendent

Electrovalvele apa sunt aparate hidraulice operate electric de catre o bobina atasata acesteia pentru aplicatii uzuale dar si pentru aplicatii unde se ating temperaturi extreme, iar apa devine abur. Fiind construite din materiale cu cele mai inalte caracteristici, precum inoxul sau alama, electrovalvele apa Parker vor oferi performante la cel mai inalt nivel.

               Printre multudinea de electrovalve apa furnizate de catre magazinul nostru, PH HIDRO PNEUMATIC, va propunem electrovalve apa seria 156.2, avand functia normal-inchisa, cu diafragma operata prin pilotare, ce necesita presiune minima de operare foarte mica, de 0.5 bari, fiind folosite pentru aplicatii generale cu medii precum aburul sau apa la temperaturi foarte ridicate. Acestea pot opera pentru un interval impresionant de temperaturi, intre -30ᵒC si 160ᵒC si presiuni maxime de 16 bari. Pot fi montate in orice pozitie fara ca functionarea acestora sa fie compromisa, insa este recomandat a fi instalate cu bobina in pozitie verticala deasupra corpului valvei.

               Electrovalve apa seria 7321 cu diafragma operata prin pilotare sunt utilizate pentru aplicatii cu debite foarte mari, avand functia normal-inchisa. Temperatura minima de functionare este -10ᵒC, iar temperatura maxima este 90ᵒC, insa exista variante cu etansare speciala ce permite o temperature mai mare, de 140ᵒC. Acestea sunt solutia ideala pentru aplicatii precum sisteme termohidraulice, racirea masinilor-unelte, turnuri de evaporare, echipament medical, sisteme combatere incendii, masini de prelucrare a lemnului si multe altele. Acestea necesita o presiune minima de operare foarte mica, de 0.1 bari si poate opera pentru presiuni maxime de 20 bari.

               De asemeni va furnizam electrovalve apa seria 7322 cu functia normal-deschisa, acestea sunt operate prin pilotare a diafragmei, fiind alegerea optima pentru aplicatii precum: sisteme termohidraulice, compresoare de aer, instalatii de spalat.

               Pentru alte variante de electrovalve apa Parker va rugam sa ne contactati, vom furniza cea mai buna solutie pentru sistemul dumneavoastra.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic