Conectica Transair

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 32

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 32

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Prin produsele de conectica Transair, PH HIDRO PNEUMATIC ofera solutii rapide, facile si flexibile de modificare a sistemului pneumatic, pentru diferite medii precum aer comprimat, vacuum si alte gaze .

               Produsele din gama de conectica Transair sunt refolosibile, interschimbabile ce va permite o modificare usoara si imediata a sistemului pneumatic. Produsele Transair, fiind fabricate din materiale de ultima generatie, ce nu se vor degrada cu timpul din cauza coroziunii, vor furniza un debit de aer curat, nu vor introduce particule nedorite in aerul ce circula de la camera compresorului pana la punctul de aplicatie.

               Tevile Transair sunt disponibile atat din aluminiu cat si din inox, iar conectica Transair prin designul ei asigura o capacitate de conectare foarte rapida cu un necesar minim de unelte. Acestea sunt fabricate din materiale 100% reciclabile, design modular pentru eficientizarea energiei pneumatice, si sunt special proiectate pentru diverse aplicatii precum producerea de autovehicule, producerea energiei electrice, sisteme de prelucrare a materialelor, instalatii robotizate, industria alimentara si multe altele. De asemenea, prin alegerea produselor de conectica Parker Transair reteaua dumneavoastra va beneficia de o crestere substantiala a eficientei, de reducere majora a caderilor de presiune si eliminarea scurgerilor, lucru ce va duce implicit la scaderea costurilor de intretinere; aceste produse pot fi integrate cu usurinta in sisteme pneumatice din cupru sau otel fara a fi compromisa performanta acestuia, fiind solutia perfecta si pentru imbunatatirea retelelor deja existente. Pe langa acestea, PH HIDRO PNEUMATIC ofera si produse din setul de teava Transair aer comprimat, rugozitatea mica ofera un coeficient de frecare foarte scazut, permitand o curgere laminara ideala si in acelasi timp, fiind folosite materiale de cea mai buna calitate, va rezulta cresterea duratei de viata a sistemului. Tevile Transair sunt compatibile pentru un interval mare de presiuni, de pana la 15.9 bari si temperaturi cuprinse intre -20ᵒC si 60ᵒC fiind alegerea optima pentru reteaua dumneavoastra de aer comprimat, vacuum sau gaze.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic