Hidraulica

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 566

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 566

pe pagină
Setați descendent

Masinile hidraulice reprezinta sisteme tehnice alcatuite din ansambluri de masini rigide cu miscari relative determinate ce executa urmatoarele transformari : energia hidraulica in energie mecanica, energia mecanica in energie hidraulica sau o energie mecanica intr-un alt tip de energie mecanica caracterizata de alti parametri prin intermediul energiei hidraulice. In aceste masini aceste transformari sunt realizate prin intermediul uleiului hidraulic.

               Cele 3 tipuri de transformari sunt realizate de catre motoarele hidraulice si pompele hidraulice.

PH Hidro Pneumatic furnizeaza sisteme hidraulice si componente pentru aplicatii de forta cum ar fi: o gama extinsa de pompe si motoare hidraulice destinate sa deserveasca o multitudine de aplicatii, valve hidraulice disponibile in diferite configuratii, cilindri hidraulici proiectati pentru functionarea optima si indelungata, acumulatoare hidraulice compatibile cu o varietate mare de fluide, interval extins de presiune pentru diferitele cerinte, filtre hidraulice pentru numeroase aplicatii industriale sau comerciale, racorduri si furtunuri ce indeplinesc orice cerinta, indiferent de domeniul de aplicatie.

Produsele Parker sunt de calitate superioara si asigura performanta si fiabilitate in functionare. Acestea functioneaza prin intermediul unei tehnologii de varf de miscare si control, angajamentul in cresterea productivitatii, respectiv scaderea consumului de energie si combustibil.

La ora actuala hidraulica face parte din toate ramurile tehnicii, aplicatiile acesteia se intalnesc in principal in: industria constructoare de masini, transporturi, utilaje mobile, agricultura, masini unelte, masini de injectie, industria miniera, generarea energiei electrice, industria forestiera, industria grea, metalurgie, etc.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic