Filtre

Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

pe pagină
Setați descendent

Filtrele de aer comprimat ar trebui sa fie prima componenta a unui sistem pneumatic in partea de aspiratie a acestuia. Aerul ce vine de la compresor contine contaminanti atmosferici, particule de apa, particule metalice si plastice. Pentru mentinerea functionarii adecvate a sistemului acesti contaminanti trebuiesc eliminati.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama extinsa de filtre aer Parker pentru mentinerea sistemului dumneavoastra pneumatic la cea mai buna performanta, prin filtre aer Baldwin in diferite configuratii, vor preveni particulele nadorite si apa produse de diferite fluctuatii in rezervor sa intre in sistemul dumneavoastra; de exemplu filtre aer cu etansare radiala proiectati intr-un design ce vor economisi spatiu fara ca performantele elementului filtrant sa fie diminuate pot fi utilizati intr-o varietate de aplicatii mobile cum ar fi autovehiculele de mare tonaj si autovehiculele de transport pasageri dar si filtre aer cu etansare axiala cu o constructie solid ace vor oferi un interval foarte mare de timp pana va fi necesar ca acestia sa fie schimbati. Tot in gama Baldwin puteti regasi pentru simplificarea montarii si reducerea costurilor filtre aer cu carcasa detasabila, vor usura inlocuirea elementului filtrant pentru pastrarea timpului de mentenanta a sistemului cat mai redus posibil, insa cu toate acestea au un design robust care le fac alegerea potrivita chiar si pentru cele mai provocatoare aplicatii.

               In cazul contaminantilor va punem la dispozitie prefiltre aer din spuma in diferite configuratii vor asigura filtrarea particulelor de dimensiuni mai mari sa ajunga la filtrul principal pentru a preveni infundarea prematura a acestuia.

               Filtrele de aer oferite de PH HIDRO PNEUMATIC vin intr-o varietate de dimensiuni si configuratii pentru a impedica contaminanti de diferite naturi sa ajunga in circuitul pneumatic si sa reduca randamentul sistemului dumneavoastra sau diferite daune.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic