Filtre de inalta presiune

Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setați descendent

In cazurile in care in interiorul sistemului este vehiculat ulei hidraulic la presiune ridicata, este necesar, pentru mentinerea uleiului hidraulic in parametrii, pentru a combate eventualele daune sau uzura prematura a componentelor sistemului sa fie amplasate aparate hidraulice care sa filtreze uleiul, numite filtre de inalta presiune.

               Pentru aceasta, magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va pune la dispozitie gama diversificata de filtre de inalta presiune Parker prin filtre de inalta presiune seria iProtect EPF cu design foarte compact, capabile sa opereze pentru presiuni maxime de 450 bar si debite de pana la 700 l/min, potrivite pentru o multitudine de aplicatii extreme din diferite industrii precum industria marina, constructii, miniera, foraj; filtre de inalta presiune seria 100P pentru presiuni maxime de pana la 414 bar si debit maxim de 1000 l/min sunt solutia ideala pentru aplicatii unde spatiul reprezinta un considerent important, acestea au un design fiabil, in momentul in care elementul filtrant necesita schimbare, trebuie indepartat doar capul filtrului. De asemeni, filtre de inalta presiune duplex seria 22PD-32PD construite premium pentru a oferi sistemului operare continua chiar si in cele mai extreme conditii, fiind capabile de a deservi aplicatii cu presiuni maxime de pana la 210 bar si debit maxim de 260 l/min.

               Pentru aplicatii cu potential caustic sau aplicatii marine, filtrele de inalta presiune seria 40S sunt solutia ideala, fiind construite din otel inoxidabil vor oferi sistemului dumneavoastra foarte multe ore de functionare continua, fara “timpi morti” in operare, putand deservi aplicatii cu presiune maxima de pana la 138 bari. In acelasi timp va punem la dispozitie filtre de inalta presiune seria Baldwin ce ofera protectie superioara sistemului, acestea fiind construite din materiale premium pentru a oferi sistemului protectie optima si  durata de viata indelungata. Pentru presiuni extreme, de pana la 690 bar, filtrele de inalta presiune seria iProtect EAPF sunt solutia optima, putand functiona pentru debit maxim de 120 l/min, iar posibilitatea de schimbare a elementului filtrant, fac filtrele iProtect o solutie fiabila si de lunga durata.

               In cazul necesarului unui filtru de inalta presiune Parker ce nu se regaseste pe site-ul nostru, va rugam sa ne contactati pentru a va putea propune cea mai buna solutie.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic