Distribuitoare proportionale

Vizualizare ca Grilă Listă

5 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

5 Articole

pe pagină
Setați descendent

Distribuitorul proportional este un echipament hidraulic ce furnizeaza o schimbare a presiunii sau a debitului proportional cu schimbarea intensitatii comenzii de intrare; de exemplu daca intensitatea comenzii de intrare se dubleaza atunci debitul / presiunea la iesire va fi de asemeni dublu. Multe dintre acestea sunt programabile ceea le face o solutie ideala pentru sistemele moderne.

               PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama extinsa de distribuitoare proportionale, fiind alegerea perfecta pentru aplicatiile in care acuratetea si eficienta sunt absolut necesare. Astfel, magazinul nostru va furnizeaza distribuitoare proportionale seria D1FC / D3FC pentru DN6, respectiv DN10, echipate cu electronica digitala vor oferi sistemului viteze de procesare optime pentru numeroase aplicatii; distribuitoare proportionale seria D1FP / D3FP pentru DN6, respectiv DN10, indeplinesc cele mai inalte standarde in privinta dinamicii in combinatie cu un debit ridicat, fiind solutia de preferat pentru cea mai inalta acuratete privind pozitionarea axei hidraulice si controlul presiunii si vitezei.

               De asemeni magazinul nostru va ofera distribuitoare proportionale pilotate seria D31FB OBE / D41FB OBE / D91FB OBE / D111FB OBE sau general denumite distribuitoare proportionale pilotate seria D*1FB OBE, fiind capabile sa deserveasca sisteme generale, caracterizate prin caracteristici progresive ale debitului pentru ajustari sensibile ale acestuia. Acestea sunt proiectate si construite pentru a indeplini cele mai inalte standarde, fiind alegerea optima de pe piata, sunt potrivite pentru DN6, DN10, DN25 si DN32, potrivindu-se pentru aplicatii precum masinile unelte, prese universal, prese pentru cauciucuri. In acelasi timp si distribuitoare proportionale pilotate seria D31FC / D41FC / D91FC / D111FC sau generic denumite distribuitoare proportionale pilotate seria D*1FC, vor oferi nenumarate avantaje, net superioare fata de celalte optiuni de pe piata. Acestea vin cu design mecanic de inalta calitate, histerezis scazut ce va asigura repetabilitate ridicata si astfel acuratete si productivitate foarte buna.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic