Motoare cu pistoane radiale

Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent

Motoarele cu pistoane radiale sunt masini hidraulice de forta care transforma energia lichidului in energie mecanica. Asezarea excentrica fata de centrul blocului motor a pistoanelor, face ca in momentul alimentarii acestora de catre pompa sa se produca moment mecanic necesar aplicatiei.

               PH HIDRO PNEUMATIC va ofera solutia completa pentru aplicatia dumneavoastra prin motoarele cu pistoane radiale PARKER HANNIFIN disponibile atat pentru debit fix cat si pentru debit variabil. Acestea sunt proiectate si construite intr-o multitudine de configuratii pentru a putea oferi sistemului dumneavoastra eficienta necesara. In cazul in care este necesar un debit fix, magazinul nostru va furnizeaza motoare cu pistoane radiale seria MR, MRE cu cilindree cuprinsa intre 33 si 9000 cm3, pot opera pentru presiune de pana la 420 bari si viteze de pana la 1400 rpm, avand rotatie lina chiar si pentru valorile ale rotatiei de 0,5 – 1 rpm; de asemeni motoare cu pistoane radiale seria MRT, MRTE, MRTF cu o cilindree cuprinsa intre 7100 si 23000 cm3, pentru aplicatiile unde este necesar moment mecanic mai mare, avand un maxim de 366.6 Nm/bar.

               In cazul aplicatiilor cu debit variabil PH HIDRO PNEUMATIC iti ofera setul complet de motoare radiale seria MRD, MRDE, MRV, MRVE pentru viteze intre 0,5-1000 rpm, cilindree cuprinsa intre 152 si 8226 cm3 si moment mecanic de pana la 130.90 Nm/bar. Motoarele cu pistoane radiale PARKER reprezinta un standard in piata, acestea vin cu un design ce reda performante la cel mai inalt nivel, sunt construite din materiale de cea mai buna calitate pentru a rezista si celor mai provocatoare conditii de lucru si de mediu.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic