Motoare cu roti dintate

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

Motoarele cu roti dintate sunt echipamente hidraulice formate dintr-un angrenaj cu doua roti dintate roata condusa si roata dintata conducatoare. Datorita constructiei acestea au o toleranta ridicata la particulele contaminate, viteze ridicate si durabilitate crescuta. Uleiul sub presiune este este transportat catre refulare de catre miscarea rotilor dintate, una din ele fiind conectata la arborele de antrenare, prin varful dintilor rotii.

               Motoarele cu roti dintate Parker oferite de PH HIDRO PNEUMATIC  furnizeaza debit fix, sunt disponibile atat in constructie din aluminiu cat si din fonta, fiind fabricate din cea mai buna selectie de materiale existente. Magazinul nostru va ofera motoare cu roti dintate seria PGM511,  in constructie din aluminiu, cilindree cuprinsa intre 6 si 23 cm3, viteza de pana la 3500 rpm si maximul presiunii de lucru de 250 bari. Fiind fabricate din aluminiu sunt rezistent la coroziune, au masa scazuta, iar constructia lor din 3 piese ofera fiabilitate, acestia reprezinta solutia ideala pentru aplicatii generale din diferite domenii unde durabilitatea si eficienta sunt importante. De asemeni puteti gasi si motoare cu roti dintate seria PGM620, au o constructie din 2 piese, din fonta, cu cilindree cuprinsa intre 16 si 52 cm3, presiune de operare de pana la 275 bari si rotatii maxime de 3500 rpm si motoare cu roti dintate seria PGM640, solutia perfecta pentru presiune de lucru ridicata, de pana la 310 bari, cilindree mare, cuprinsa intre 40 si 80 cm3 si viteza de pana la 3000 rpm; constructia acestora din fonta ofera motoarelor cu roti dintate seria PGM durabilitate si durata de viata ridicate. Motoarele cu roti dintate PARKER HANNIFIN sunt solutia optima pentru aplicatii generale, acestea vor opera eficient chiar si in cele mai provocatoare medii, printre aplicatiile in care pot opera putem regasi masinarii din agricultura, echipamente de constructii, echipamente forestiere, echipamente miniere si multe altele.

               Magazinul nostru iti ofera gama completa de motoare cu roti dintate pentru aplicatia dumneavoastra, acestea au fost construite si proiectate dupa numeroase cercetari si teste facute atat in laborator cat si in diferite medii de lucru.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic