Cuple rapide

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 75

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 75

pe pagină
Setați descendent

Divizia de cuple rapide Parker este cea mai mare divizie de acest tip din lume, furnizand solutii fiabile pentru majoritatea aplicatiilor dumneavoastra. Acestea se produc intr-o gama completa de configuratii, atat pentru sistemele de actionari pneumatice cat si pentru sistemele hidraulice, fiind solutia optima de pe piata si permitand sistemului dumneavoastra sa opereze in cele mai bune conditii.

               PH HIDRO PNEUMATIC va ofera solutii complete de cuple rapide hidraulice si pneumatice, acestea vin intr-o varietate de configuratii fiecare, destinate folosirii intr-o aplicatie anume. Magazinul nostru furnizeaza cea mai buna alegere de cuple rapide hidraulice disponibile pentru presiuni cuprinse intre 2 bari si 1035 bari, omologate in urma unor teste laborioase de laborator  in conditii extreme de lucru. Sunt fabricate din cele mai bune materiale de pe piata, acestea vor elimina scurgerile de lichid  permitandu-i sistemulu idumneavoastra hidraulic sa lucreze la cel mai inalt nivel.

 De asemeni va propunem si cea mai buna solutie de cuple rapide pneumatice disponibile din cele mai calitative materiale, sub diverse configuratii, ele sunt solutia perfecta pentru aplicatiile pneumatice, insa pot fi folosite si pentru alte aplicatii de transfer ale fluidelor. Acestea se produc in trei mari categorii:

  • cuple rapide pentru uz general/conectare manuala,
  • cuple rapide pentru uz general/push-to-connect
  • cuple rapide pentru uz special.

Materialele folosite  pentru etansari sunt de cea mai inalta calitate fiind folosite pe langa altele, nitril, etilen-propilen si fluorocarbon, permitand cuplelor sa reduca la zero scurgerile pentru performante optime ale sistemului pneumatic.

               Deservind un numar urias de aplicatii, din cele mai diferite domenii, cuplele rapide oferite de PH HIDRO PNEUMATIC au devenit un standard in industrie, fiind alegerea optima pentru sistemul dumneavoastra, oferindu-i acestuia viata indelungata pentru deservirea unui ciclu foarte mare de operatii reducand astfel costurile totale de productie si mentenanta.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic