Filtrare

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 122

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 122

pe pagină
Setați descendent

Pentru o buna functionare a sistemului, filtrarea reprezinta un procedeu de maxima necesitate, deoarece statistic s-a observant faptul ca majoritatea defectelor ce apar in cadrul unui sistem hidraulic sunt cauzate de lipsa filtrarii sau o filtrare defectuoasa. Filtrul hidraulic are mai multe roluri printre care putem enumera rolul principal de filtrare a sistemului hidraulic, transferul fortei de la o unitate hidraulica de putere la un actuator, lubrifierea sistemului, etc.

               Pentru aceasta, PH HIDRO PNEUMATIC vine cu solutia optima pentru protejarea sistemului dumneavoastra prin gama completa de filtre hidraulice ce ofera calitate si performanta, permitand sistemului sa functioneze la capacitate optima prin protejarea acestuia. Acestea vin in diferite forme si configuratii pentru a fi compatibile cu o multitudine de aplicatii din diferite domenii. In urma cercetarilor riguroase, solutia Parker de filtrare, reprezinta cea mai buna alegere pentru protejarea sistemului hidraulic. Pentru diferitele tipuri de aplicatii, elementele de filtrare, protejeaza sistemul impotriva prafului, nisipului, resturilor de metal, umezeala, fibre si materiale organice si multe alte particule. De asemeni magazinul nostru iti poate furniza setul complet de filtre Racor, alegerea perfecta pentru filtrarea unui interval extins de lichide cat si a aerului, folosindu-se materiale anti-coroziune performantele sistemului vor creste semnificativ.

               Precum toate produsele Parker Hannifin, PH HIDRO PNEUMATIC iti garanteaza, prin solutia completa de filtrare a sistemului dumneavoastra, cele mai bune performante ale sistemului, o durata de viata crescuta si necesitate de mentenanta minima pentru asigurarea unui cost redus. Fiind folosite tehnologii moderne, teste riguroase facute atat in laborator in timpul cercetarilor cat si in diferite medii extreme, elementele de filtrare Parker sunt lider incontestabili pe piata, performantele obtinute fiind superioare fata de cele a competitorilor, existand solutii pentru orice tip de aplicatie, atat mobila, marina cat si in cazul unui sistem fix.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic