Dispozitive filtrare

Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent

Caracteristicile uleiului hidraulic trebuie mentinute in parametrii pentru ca sistemul hidraulic sa poata functiona eficient si pentru a nu exista riscul de uzura prematura sau chiar defectare a componentelor sistemului. Pentru aceasta, solutia Parker Hannifin oferita de magazinul PH HIDRO PNEUMATIC este statia portabila de filtrare Intelli-Cart seria 5 MFP / 10 MFP.

               Aceasta este solutia ideala de prefiltrare si transfer a uleiului hidraulic in rezervor inainte ca acesta sa strabata sistemul hidraulic sau de curatare a sistemelor existente. Uleiul hidraulic, desi nou, nu inseamna neaparat ulei curat sau poate fi contaminat cu vapori de apa ce pot cauza defecte sistemului si “timpi morti” in procesul de productie. In cadrul statiei de filtrare vapori de apa sunt eliminate prin intermediul elementelor Par-Gel, fabricate dintr-un polimer cu afinitate ridicata pentru apa, amplasate in filtrul de la refulare a statiei. Statia portabila de filtrare foloseste doua filtre de capacitate mare Moduflow pentru o durata de viata crescuta a elementelor si pentru o mai buna protectie a sistemului. Primul filtru, cel de la partea de aspiratie a statiei capteaza particulele grosiere, iar filtrul de la partea de refulare a acesteia capteaza particulele fine si vaporii de apa.

               Datorita utilizarii a doua filtre, unul la partea de aspiratie si unul la partea de refulare imbunatatesc gradul de filtrare a statiei, avand o capacitate de 2,5 ori mai mare de captare a particulelor de praf, aceasta fiind capabila de a aduce uleiul hidraulic la gradul dorit de puritate.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic