Accesorii bazin

Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent

Uleiul hidraulic dintr-un sistem hidraulic de actionare este stocat intr-un rezervor hidraulic, altfel numit bazin, in care acesta este ferit de actiunile mediului exterior, pentru a isi pastra proprietatile. In cadrul bazinului sunt instalate aparate, numite accesorii bazin pentru facilitarea anumitor operatii sau pentru indicarea anumitor parametrii a uleiului din rezervorul respectiv.      

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va pune la dispozitie gama extinsa de accesorii bazin Parker prin filtre de aerisire seria EAB / ABL concepute pentru instalarea in partea superioara a bazinului, acestea sunt alcatuite din medii ecologice, prezinta design compact, fiind dotate si cu indicator vizual, cu exceptia ABL-1; filtre de aerisire seria AB evaluate IP65 vin in diferite forme constructive, din materiale premium, disponibile atat variante presurizate cat si variante nepresurizate avand ca material de etansare nitrilul pentru caracteristici de etansare superioare, acestea datorita constructiei si designului pot executa si functia de umplere a rezervorului.

               De asemeni va oferim busoane de umplere si aerisire seria SAB / PAB / SPA cu constructie metalica, disponibile in 3 variante de montare pe rezervor, vor oferi performante superioare si o durata ridicata de viata. Pentru indicarea nivelului de ulei din rezervor si a temperaturii acestuia va propunem  instrumente masura nivel/temperature lichid seria FL disponibile in 3 variante de lungime, instrumental de masurare a temperaturii fiind fabricat din poliamida transparenta, Nailon si polistiren de rezistenta superioara cu etansari din nitril, vor oferi capacitatea de citire exacta a temperaturii uleiului dar si a nivelului sau pentru a reduce pericolul de functionare in gol.

               Nu in ultimul rand, va propunem filtre de aspiratie seria SE proiectate pentru a preveni accesul unor obiecte mari precum pietre, bete in sistemul hidraulic, disponibile pentru debite cuprinse intre 15-500 l/min sunt alegerea optima pentru a inlatura riscurile de uzura prematura a componentelor sistemului; difuzoare pentru echilibrarea miscarilor uleiului in rezervor si inlaturarea aparitiei spumei si a zgomotelor.

               Pentru necesarul unor accesorii bazin ce nu se regasesc pe site-ul nostrum, nu ezitati sa ne contactati, va vom oferi cea mai buna solutie pentru sistemul dumneavoastra.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic