Teava Transair aer comprimat

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent

Teava Transair aer comprimat este solutia optima pentru sistemul dumneavoastra pneumatic. Aceasta este construita in general din aluminiu cu cele mai bune caracteristici dar si din inox pentru a putea vehicula fluidul de lucru (aerul comprimat) in cel mai eficient mod, cu pierderi de sarcina minime.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va propune solutia completa de teava Transair aer comprimat prin teava Transair aluminiu pentru aer comprimat in diferite dimensiuni pentru valori ale diametrului exterior de φ16.5, φ25, φ40, φ50, φ63, φ76, φ100 si φ168 mm, cu o greutate foarte scazut in raport cu dimensiunile, disponibile in lungimi standard de 3, 4.5 si 6 metri reprezinta solutia ideala pentru aplicatia dumneavoastra datorita vehicularii optime a aerului comprimat fara a il contamina; teava Transair inox pentru aer comprimat, fabricata din inox premium, solutia perfecta pentru aplicatii cu aer comprimat, vacuum, si gaze industriale/inerte, insa pot fi folosite si pentru apa de process si transferul chimicalelor. Datorita constructiei teava Transair aer comprimat se poate integra cu usurinta in sisteme din cupru, otel si aluminiu fara a fi compromisa performanta, fiind alegerea perfecta si in cazul in care se doreste expansiunea sistemului. Acestea pot opera pentru presiuni de pana la 10 bari pentru un interval de temperaturi intre -20ᵒC si 60ᵒC si presiuni de pana la 7 bari pentru un interval de temperaturi intre -20ᵒC si 90ᵒC.

               Principalele avantaje a folosirii tevilor Transair de aer comprimat sunt tehnologia de conectare rapida in sistem, varianta modular si refolosibila, rezistenta foarte mare la coroziune, sunt 100% reciclabile, ofera presurizare instanta, iar costurile de instalare si proces sunt scazute per total.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic