Manometre hidraulice

Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

pe pagină
Setați descendent

In cadrul sistemului de actionare hidraulica lichidul, uleiul hidraulic, este pus sub presiune de catre pompa pentru transmiterea puterii catre diferite aparate. Monitorizarea presiunii este necesara pentru determinarea caracteristicilor sistemului hidraulic si asigurarea bunei functionari a acestuia, aceasta efectuandu-se prin intermediul manometrelor hidraulice.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama complete de manometre hidraulice Parker prin manometre hidraulice seria PGB / PGC / PGF, disponibile in 2 dimensiuni ale diametrului, de 63 mm, respectiv 100 mm, pentru presiuni de pana la 600 bari pentru varianta de 63 mm si de pana la 100 bari pentru varianta de 1000 mm. Acestea sunt fabricate din otel inoxidabil ce ofera o durata lunga de viata, cu sticla acrilica transparenta, avand o precizie de 1,6% FSD, respective 1% FSD. Constructia necoroziva a acestora ofera un aspect de calitate. Pentru manometrele hidraulice cu diametrul de 63 mm presiunea de operare este de maximum 75% din valoarea scarii afisate, iar pentru cel cu diametrul de 100 mm, presiunea de operare este de 100% din valoarea scarii afisate. Manometrele hidraulice oferite de magazinul nostru sunt umplute cu glicerina pentru protectia acestora impotriva pulsatiilor presiunii si a vibratiilor mecanice.

               Pentru necesarul unui manometru hidraulic ce nu se regaseste in lista afisata in magazinul nostru, nu ezitati sa ne contactati, veti avea parte de solutia optima pentru dumneavoastra si pentru sistemul dumneavoastra.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic