Electrovalve aer

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 28

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 28

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Electrovalvele aer sunt aparate pneumatice operate electric de catre o bobina atasata acesteia pentru aplicatii uzuale dar si pentru aplicatii cu cerinte pretentioase. Fiind construite din materiale cu cele mai inalte caracteristici, electrovalvele aer Parker vor oferi performante la cel mai inalt nivel.

Alaturi de o varietate de electrovalve aer Parker, magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va propune electrovalve aer seria 168.1, cu functia normal-inchis, operare prin pilotare a diafragmei si astfel va necesita o presiune minima foarte mica, mai exact de 0.5 bari. Sunt folosite pentru aplicatii pneumatice, chiar si pentru frecvente ridicate de operare. Diafragma acesteia este fabricata din plastic cu ranforsare din tesatura, putand opera pentru temperaturi cuprinse intre -10ᵒC si 90ᵒC si presiune maxima de 16 bari. Desi acestea pot fi montate in orice pozitie in cadrul sistemului dumneavoastra, este recomandat ca montarea sa fie facuta astfel incat bobina sa fie in pozitie verticala fata de corpul acesteia. Sunt varianta ideala pentru o multitudine aplicatii printre care si compresoarele de aer, sisteme de inlaturare a prafului, sisteme de distributie a aerului comprimat, posta pneumatica, etc.

De asemeni va punem la dispozitie electrovalve aer seria 169.1 cu diafragma operata prin pilotare, sunt folosite pentru aplicatii pneumatice, incluzand cele cu cicluri rapide, avand functia normal-deschis. Pot opera pentru un interval impresionant de temperaturi, intre -10ᵒC si 90ᵒC, constructia acestora din alama vor oferi o durata foarte lunga de functionare cu necesitate de mentenanta minima.

Electrovalvele aer furnizate de PH HIDRO PNEUMATIC sunt produse de liderul in domeniul hidraulicii si pneumaticii, Parker Hannifin, acestea fiind solutia optima pentru sistemul dumneavoastra pentru costuri de operare reduse si performante la cel mai inalt nivel. Daca nu regasiti pe site-ul nostrum electrovalva aer dorita, contactati-ne si va vom oferi cea mai buna solutie.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic