Pneumatica

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 394

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 394

pe pagină
Setați descendent

Pneumatica este stiinta care studiaza si pune in practica folosirea gazului sub presiune pentru producerea de lucru mecanic ce va fi ulterior folosit in diferite aplicatii. Comparativ cu alte solutii, masinile si sculele pneumatice sunt considerate mult mai puternice si productive, datorita promptitudinii executiei operatiei de lucru, a fiabilitatii aparatelor, avand un design constructiv simplu si eficient lucru ce duce la rentabilizarea costului si a timpului investit.

               Actionarea sistemului pneumatic, la fel ca in cazul sistemului hidraulic este realizata de catre un fluid pus sub presiune, insa, in cazul pneumaticii este vorba de un gaz, uzual aerul comprimat sau azotul pus in miscare de catre un compresor de aer. Masinile pneumatice sunt independente de reteaua electrica, fapt ce le ofera un avantaj major, intrucat costurile de operare sunt reduse considerabil, de asemeni acestea au un raport optim dimensiune – randament, masa si dimensiunile fiind reduse in mod considerabil. Datorita designului constructiv simplu, acestea dau dovada de durabilitate extinsa lucru ce implica o durata de functionare foarte mare, reparatia si intretinerea fiind executate facil.

               PH HIDRO PNEUMATIC iti ofera o solutie completa pentru necesarul sistemului pneumatic de care aveti nevoie, printre produsele oferite de noi regasiti o gama complexa de cilindri pneumatici precum cilindri pneumatici cu tiranti si cilindri pneumatici rotunzi ce intrunesc toate cerintele ISO in vigoare, de asemeni si cilindri pneumatici compacti pentru sistemele in care spatiul este un factor important. Pe langa cilindri, magazinul nostru iti ofera un set complet de FRL (filtre pneumatice, regulatoare pneumatice, ungatoare pneumatice si uscatoare pneumatice), precum si valve pneumatice ca de exemplu electrovalve Viking, electrovalve Moduflex si valve Lucifer.

               Produsele pneumatice Parker oferite de noi, la fel ca toate celelalte produse Parker, sunt solutia optima pentru dumneavoastra si pentru proiectul dumneavoastra, fiind construite din cele mai bune materiale de pe piata, proiectate pentru a functiona in cele mai grele conditii oferindu-ti in acelasi timp o durata mare de functionare, fiabilitate ridicata si costuri reduse per total.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic