ISO 6432 rotunzi

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 13

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 13

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Cilindri pneumatici rotunzi sunt aparate pneumatice, ce nu prezinta o constructie standard, acestia avand o constructie cu un design premium, destinati in principal aplicatiilor cu sarcina usoara, intrunind prin constructia lor standardul ISO 6432.

PH HIDRO PNEUMATIC va ofera cilindri pneumatici rotunzi seria P1A, acestia fiind alegerea perfecta pentru aplicatii de imapchetare, din domeniul alimentar si domeniul textilelor. Sunt disponibili cu dimensiuni cuprinse intre φ10 si φ25 mm si pot opera atat pentru temperaturi standard, intre -20ᵒC si 80ᵒC, dar si pentru temperaturi ridicate cuprinse intre -10ᵒC si 150ᵒC. Sunt construiti din materiale anti-coroziune pentru a se potrivi si mediilor mai igienice cum ar fi industria alimentara, permit ajustarea amortizarii pentru permiterea unor sarcini mai ridicate dar si a unor viteze de operare mai mari. Cilindrii pneumatici din seria P1A sunt disponibili atat in varianta cu simpla actiune cat si in varianta cu dubla actiune, avand intervalul de lungime de cursa standard intre 5 mm si 1000 mm, in functie de tipul cilindrului, insa se pot achizitiona si pentru lungime de cursa speciala.

Avand un design premium si o constructie calitativa, cilindrii pneumatici ISO 6432 rotunzi Parker, oferiti de PH HIDRO PNEUMATIC reprezinta un standard al pietei, acestia fiind solutia ideala pentru aplicatia dumneavoastra, putand opera chiar si in cele mai provocatoare conditii.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic