Senso control

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 14

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 14

Pagină
pe pagină
Setați descendent

In zilele de astazi timpul inseamna bani, astfel, nu este permis ca sistemul dumneavoastra sa ramana inactive, de asemeni cresterile uriase de presiune, supratensiunile, temperaturile foarte ridicate pot distruge in mod neasteptat atat in mod individual, componentele, cat si sistemul dumneavoastra. Deci identificarea unei defectiuni inainte ca aceasta sa se petreaca reprezinta un considerent important. Linia de produse SensoControl de la Parker Hannifin oferita de PH HIDRO PNEUMATIC reprezinta un instrument valoros pentru dumneavoastra, fie ca e vorba de identificarea unor potentiale defectiuni sau de imbunatatirea performantelor sistemului.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va ofera solutia completa de masurare a caracteristicilor sistemului dumneavoastra prin prize SensoControl seria EMA / GMA / MAV / MAVMD / SMA / VKA in diferite configuratii folosind pentru aerisirea cilindrilor si a instalatiilor hidraulice. Pentru masurarea si stocarea informatiilor despre presiunea din sistem va punem la dispozitie dispozitivul de masurare SensoControl ServiceJunior, fiind solutia ideala pentru masurarea cu precizie foarte ridicata a presiunii din orice sistem hidraulic si pneumatic, de asemeni fiind disponibile si kit-uri pentru acestea. Pentru masurarea detaliata a caracteristicilor sistemului va oferim dispozitiv de masurare SensoControl Serviceman Plus, are constructie compacta putand masura presiunea, debitul, temperatura si turatia este un aparat portabil si foarte usor de folosit.

Pentru masurarea precisa a temperaturii va furnizam controlerul de temperatura SensoControl seria SCTSD ce combina diferite functii precum senzori de temperatura, intrerupator de temperatura si afisajul temperaturii, putand masura temperaturi cuprinse intre -40ᵒC si 122ᵒC. De asemeni dispozitiv de masurare Parker Service Master Easy pentru masurarea facila si intuitiva dar precisa a diferite caracteristici precum presiunea, debitul, temperatura si turatia dar si senzori de presiune si temperatura seria SCPT folositi alaturi de un dispozitiv de masurare Sensocontrol ofera timpi de raspundere foarte mici, de 1 ms cu constructie compacta si durabila din inox.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic