Filtre Racor

Vizualizare ca Grilă Listă

6 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

6 Articole

pe pagină
Setați descendent

Sistemele de filtrare Racor prin sistemele de filtrare a combustibilului, filtre de dispensare si transfer a combustibilului, filtre de gaze naturale devin cea mai buna solutie pe piata, in urma amplelor teste efectuate si a numeroaselor aplicatii ce functioneaza optim prin folosirea acestora. Cu peste 40 de ani de experienta, gama de filtre Racor, prin calitatea produselor si atentia la detalii se asigura pentru fiecare client solutia de filtrare si separare de care are nevoie. Este destul de comun ca motoarele Diesel sa fie echipate cu cel putin un sistem de filtrare a combustibilului, insa, din cauza unei scaderi per ansamblu a calitatii combustibilului Diesel, este foarte probabil ca un sistem obisnuit de filtrare sa nu poata proteja adecvat componentele.

               Este cunoscut faptul ca apa este deseori prezenta in combustibilii Diesel cauzata de natura higroscopica, si din cauza condensarii vaporilor de apa, insa prezenta acesteia este mult mai pronuntata in zone umede sau aplicatii marine, lucru ce poate cauza: oxidarea componentelor, aparitia organismelor microbiologice, formarea de acid sulfuric care poate duce foarte rapid la deteriorarea iremediabila a motorului si multe alte probleme. Pentru aceasta PH HIDRO PNEUMATIC vine cu solutia optima pentru aplicatiile dumneavoastre prin setul complet de filtre separare apa pentru diverse aplicatii generale cat si marine.

               De asemeni magazinul nostru va ofera gama extinsa de filtre de aer Racor, ce se produc in diferite forme si configuratii pentru deservirea optima, aceste vor asigura un debit curat, purificat de aer in combustibil, pentru a-i permite sa reuleze la capacitate optima, lucru ce va duce la perioadele in care motorul nu functioneaza, ii va prelungi durata de viata. Acestea sunt special construite pentru a bloca particule de diverse tipuri printre care si nisip, praf, metal, micro-organisme. Acestea sunt potrivite pentru o multitudine de aplicatii printre care: aplicatii mobile, constructii, agricultura, generarea energiei electrice, industria forestiera, industria miniera si multe altele.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic