Cilindri pneumatici

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 53

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 53

pe pagină
Setați descendent

Un cilindru pneumatic este un element de actionare ce realizeaza transformarea energiei pneumatice (a aerului comprimat sau a altui gaz) intr-un lucru mecanic necesar pentru efectuarea diferitelor operatii de lucru. Presiunile generate de catre gaz duc la obtinerea unor miscari liniare sau rotative intr-un sens, iar apoi in celalalt. Cilindrul pneumatic din punct de vedere functional se imparte in doua familii de cilindri: cu simpla actiune in care efectuarea lucrului mecanic se face intr-un singur sens de deplasare a ansamblului tija - piston si cu dubla actiune ce pot dezvolta o forta active in ambele sensuri de deplasare a ansamblului.

               Construiti din materiale anti-corozive, disponibili intr-o gama foarte mare de dimensiuni, curse si diametre, cilindri pneumatici Parker, oferiti de PH HIDRO PNEUMATIC iti vor oferi fiabilitate si eficienta de neegalat. Printre cilindrii pneumatici oferiti de magazinul nostrum puteti regasi cilindrii pneumatici cu tiranti cu diametre cuprinse intre Ø32 mm si Ø320 mm si curse de pana la 2500 mm, ce pot functiona pentru temperaturi cuprinse intre -20ᵒC si 150ᵒC in functie de configuratia aleasa ce intrunesc specificatiile ISO 15552; cilindri pneumatici rotunzi cu diametre cuprinse intre Ø10 mm si Ø125 mm si curse de pana la 1000 mm, pentru temperature intre -20ᵒC si 150ᵒC, disponibili in diferite configuratii in functie de nevoile dumneavoastra, design fin, respectand in acelasi timp specificatiile ISO 6432. Pentru aplicatii ce necesita compactitate, PH HIDRO PNEUMATIC iti ofera solutia optima prin gama completa de cilindrii pneumatici compacti in diferite configuratii precum cursa scurta, cartus, etc. cu diametre intre Ø6 mm si Ø100 mm si curse de pana la 500 mm pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

               Datorita fiabilitatii de care dau dovada si a facilitatii de intretinere si reparatie, cilindrii pneumatici Parker sunt solutia optima pentru diverse aplicatii din diferite domenii precum masini-unelte, impachetare, transport, manipularea materialelor, industria automobilelor, automatizare in cadrul fabricilor etc.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic