Prelucrarea datelor personale

Cine suntem

SC PH Hidro Pneumatic SRL  este o companie inregistrata in Romania avand sediul social in Bucuresti, Splaiul Unirii 162 sector 4 , Bucuresti, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5802/96, avand Codul de identificare fiscala RO8708127.

Societatea are calitatea de operator de date cu caracter personal, fiind inregistrata in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal („ANSPDCP”) in baza cu numarul 14263 din 10.08.2021.

Noi, la SC PH Hidro Pneumatic SRL , respectam intimitatea dvs. si ne angajam sa protejam confidentialitatea asupra datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice. Aceasta Politica a fost adoptata in aplicarea Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulament”), pentru a descrie regulile si practicile noastre in ceea ce privește colectarea, utilizarea si stocarea datelor personale ale persoanelor fizice. Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va oferim posibilitatea sa contactati Responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail data.protection@phhidro.ro

Date personale preluate

Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra.

 • Nume si prenume
 • Email
 • Numar de telefon
 • Detalii de facturare si plata

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • Crearea si administrarea contului in cadrul platformei phhidro.ro;
 • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
 • Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
 • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
 • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
 • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile phhidro.ro;

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru încheierea si executarea unui contract între phhidro.ro si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma phhidro.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabilă o impune.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plata/bancare;

In cazul in care ne revine o obligatie legala, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Care sunt drepturile dvs.

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a vă plânge autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

 

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic