Tub pneumatic

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 34

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 34

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Transportul aerul comprimat in cadrul unei instalatii se realizeaza prin intermediul unor cai cu diferite proprietati in functie de sistemul pneumatic dar si de mediul in care acesta este instalat, numite tuburi pneumatice, ce permit reglare simpla a lungimii si conectare usoara cu racordurile specifice.

               PH HIDRO PNEUMATIC va propune gama extinsa de tub pneumatic Parker prin tub pneumatic semi-rigid din poliamida  seria 1025P/1100P/2005P/2010P si tub pneumatic rigid din poliamida seria 1025L pentru aplicatii industrial sau mobile, garanteaza durabilitate excelenta datorita proprietatilor mecanice, fiind construite cu design eco-friendly pentru performante ridicate. Acestea vor oferi absorbtie ridicata a vibratiilor, rezistenta sporita impotriva abraziunii, si presiuni maxime de operare de pana la 50 bar in cazul tuburilor semi-rigide, si de pana la 58 bar in cazul tuburilor rigide. In acelasi timp va oferim tub pneumatic din poliamida seria 1100P…R/1025P…V/1100P…V special construite pentru rezistenta la foc si scantei.

               De asemeni tub pneumatic din poliuretan seria 1025U/1100U/2003U/2005U/2010U ofera flexibilitate excelenta si gama larga de utilizare pentru diferite aplicatii, permitand o reducere de pana la 50% a spatiului utilizat in comparatie cu alte solutii clasice de pe piata. In acelasi timp dispune de proprietati mecanice excelente, cum ar fi raza optima de indoire, rezistenta ridicata impotriva razelor UV putand opera pentru presiuni de pana la 14 bar si interval de temperaturi cuprins intre -20ᵒC si 70ᵒC. Disponibile fiind solutii speciale pentru domeniul alimentar sau pentru rezistenta sporita impotriva scanteilor si a incarcarii electrostatice.

               Pe langa oferta extinsa de tub pneumatic puteti opta si pentru tub pneumatic din polietilena, fluoropolimer sau perfluoroalcoxi (PFA) pentru presiuni de pana la 20 bar si temperaturi cuprinse intre -40ᵒC si 95ᵒC in cazul polietilenei, presiune maxima de 28 bar si interval de temperaturi cuprins intre -40ᵒC in cazul fluoropolimerului si presiuni de pana la 36 bar si temperaturi cuprinse intre -196ᵒC si 260ᵒC in cazul perfluoroalcoxi.

               In cazul necesarului unui tub pneumatic ce nu este prezent in lista din magazinul nostru, va rugam sa ne contactati pentru alegerea celei mai bune solutii.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic