Robineti pneumatici

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 17

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 17

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Robinetii pneumatici sunt aparate pneumatice montate in sistemul pneumatic cu rolul de a intrerupe, regla sau restabili circulatia gazului sub presiune din interiorul sistemului. Avand un rol crucial in cadrul sistemului, alegerea robinetilor pneumatici trebuie executata in mod corespunzator.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama extinsa de robineti pneumatici Parker prin robineti pneumatic cu sfera universali seria 0400…2 /0411/0446/6401/0472/0482/0448 cu diferite posibilitati de montare, disponibile cu gauri de fixare si montare pe panou, constructie compacta, fabricate din materiale cu cele mai bune caracteristici de pe piata ce ofera rezistenta impotriva coroziunii. Acestea sunt proiectate pentru a opera fara a exista scurgeri, etansare excelenta pentru functionare fiabila si de lunga durata, putand opera pentru presiuni de pana la 40 bar, interval de presiuni cuprins intre -40ᵒC si 80ᵒC, dimensiuni disponibile cuprinse intre DN4 si DN40. In acelasi timp robineti cu sfera blocabili seria 0432/0439/0438/0437/0436 pentru presiune maxima de operare de pana la 40 bar, fabricate din alama nichelata, vor oferi sistemului performanta in operare. Optiunea de blocare a robinetului poate preveni diferitele daune provocate fara vointa de catre operatorii uman sau de catre diferite actiuni provenite din mediul exterior.

               De asemeni va punem la dispozitie robineti pneumatici seria usoara 0490…2/0494/0497/0496 oferiti de Parker Legris ce ofera avantajele compactitatii, usurintei in operare si fiabilitatii pe termen lung. Acestea ofera performanta excelenta sub conditii de vacuum, constructia din alama ofera rezistenta mecanica superioara iar tehnologia de etansare asigura sistemul impotriva scurgerilor.

               Nu in ultimul rand puteti regasi robineti pneumatici pentru presiune ridicata de pana la 300 bar, robineti pneumatici seria LIQUIfit dar si robineti pneumatici seria DVGW, iar in cazul in care pe site-ul nostru nu regasiti listate anumite variante de robineti pneumatici Parker, va rugam sa ne contactati pentru a va putea furniza cea mai buna solutie.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic