Supape siguranta

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 17

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 17

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Supapa siguranta este un echipament hidraulic ce are ca scop deschiderea, la o anumita presiune, setata de catre operator in functie de necesarul sistemului unde este amplasata, circuitul aflat sub presiune. Supapele siguranta Parker reprezinta un standard in domeniu datorita design-ului special conceput pentru deservirea in conditii optime a scopului, prin constructia calitativa, fiind folosite diferite materiale cu cele mai bune caracteristici pentru a se potrivi mediului in care sunt amplasate.

               Prin gama extinsa de supape siguranta Parker, PH HIDRO PNEUMATIC va ofera supape siguranta seria EVSA, fiind o solutie fiabila si de incredere, montarea in sistem facandu-se prin infiletare. Acestea sunt disponibile in doua dimensiuni, diametrul nominal DN6 si DN10, putand furniza presiune constanta sistemului chiar si pentru debite foarte ridicate, selectia presiunii fiind facila, existand 3 stadii de presiune; supape de siguranta seria RDM avand un design tip sandwich ce asigura o montare facila si modulara in sistem, ofera raspuns prompt, pierderi foarte mici, fiind disponibile in 2 dimensiuni, DN6 si DN10, putand opera pentru presiuni de pana la 350 bari.

               De asemeni magazinul nostru va propune supape siguranta seria R4V / R5V / R6V, seria R4V si R6V fiind disponibile si in varianta de supape siguranta proportionale vor oferi functionare stabila pe tot parcursul functionarii sistemului, gama extinsa de configuratii pentru deservirea aplicatiilor hidraulice generale, avand stil de montare pe placa de montaj; supape siguranta seria VBY / VBY*K cunoscute pentru operarea foarte stabila si foarte precisa, fiind destinate in general pentru masini unelte, dar si pentru alte aplicatii. Seria VBY este disponibila pentru 4 stadii de presiune, iar VBY*K pentru 5 stadii de presiune iar datorita design-ului constructiv vor minimiza pierderile de ulei, eficientizand astfel procesul de lucru al sistemului.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic