Cilindri compacti

Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setați descendent

Cilindrii pneumatici compacti sunt aparate pneumatice, avand gabaritul axial redus la minim (fiind de pana la 2,5 ori mai mici decat un cilindru standard echivalent) printr-o multime de modificari constructive. Acestia sunt folositi in special pentru curse scurte, de pana la 100 mm, insa in cazul necesitatii, exista si variante penru curse mai lungi.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama extinsa de cilindri pneumatici compacti Parker prin cilindri pneumatici seria C05 disponibili atat in varianta cu dubla actiune, avand dimensiuni disponibile cuprinse intre φ12 si φ63 mm, cat si in varianta cu simpla actiune, cu dimensiuni disponibile cuprinse intre φ8 si φ63 mm. Tija este construita din inox, in varianta standard si corp rezistent coroziunii este varianta potrivita pentru operatii de prindere si blocare; cilindrii pneumatici seria P1G in constructie tip cartus, dimensiuni disponibile intre φ6 si φ16 mm, sunt cilindrii cu simpla actiune pot opera pentru temperaturi cuprinse -20ᵒC si 80ᵒC sunt potriviti pentru operatii cu sarcina mica, repetitive putand opera pentru foarte multe cicluri. Lungimile de cursa standard sunt 5, 10 si 15mm.

               Pentru operatii cu sarcina mare va furnizam cilindri pneumatici seria LP, sunt special proiectati pentru aplicatii provocatoare in care spatiul disponibil este minim. De asemeni cilindri compacti cu ghidaj seria P5T sunt alegerea ideala pentru operatii de manipulare si impachetare a produselor, disponibili in dimensiuni cuprinse intre φ16 si φ100 mm si lungime de cursa intre 10 si 200 mm.

               Cilindri compacti oferiti de magazinul nostrum sunt alegerea optima pentru aplicatia dumneavoastra, fiind special proiectati si construiti pentru a putea opera eficient in aplicatii unde spatiul ocupat reprezinta un considerent important.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic