Accesorii

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 29

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 29

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Pentru o mai buna omogenitate si eficienta a sistemului dumneavoastra hidraulic sau pneumatic, magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va ofera o gama completa de accesorii hidraulice si accesorii pneumatice pentru o functionare optima, asigurarea sigurantei si productivitatii, fara a exista timpi morti de operare a sistemului. De asemeni, accesoriile sunt special proiectate si fabricate pentru a nu exista necesitatea de schimb a unor piese sau a unui intreg ansamblu, fara a se diminua eficienta sistemului.

               Printre accesoriile disponibile in magazinul nostru putem gasi un set complet de presostate hidraulice (relee de presiune) ce se produc in forme fiabile, actionare electro-hidraulica, cu durata lunga de viata, de inalta performanta, ce furnizeaza un semnal electric in momentul in care presiunea atinge valoarea selectatata, acestea acopera un interval extins de presiuni de pana la 315 bari; valve anti-cavitatie, fiind o optiune versatila, venind in diferite configuratii, pentru deservirea a unei sau a mai multor dispozitive, blocand fie complet debitul, fie redirectionandu-l, in functie de cum este necesar. De asemeni magazinul nostru iti ofera un set extins de electromagneti, destinati pentru medii provocatoare, acestea vin in diferite configuratii, construite din diverse materiale pentru a putea deservi unui areal extins de aplicatii la diferite temperaturi. In cadrul magazinului nostru puteti gasi diferite produse pentru etansare, cu o constructie modulara a sistemului, kit-uri pentru diferite produse.

               Accesoriile Parker Hannifin sunt special proiectate si executate, supuse unor teste laborioase atat in laborator cat si in diferite medii, pentru a functiona optim. Produse din materiale de cea mai buna calitate, folosindu-se procedee moderne de fabricatie, acestea sunt solutia optima pentru mentinerea productivitatii la cel mai inalt nivel, reducerea costurilor atat de productie cat si de mentenanta.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic