Valve Lucifer

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 109

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 109

pe pagină
Setați descendent

Valvele Lucifer au fost proiectate pentru a le oferi beneficiarilor performante la cel mai inalt nivel. Fiecare valva este construita pentru a oferi operare optima, construita cu ajutorul masinariilor moderne ce folosesc procese stricte pentru a oferi caracteristici de cea mai buna calitate, care nu sunt neaparat oferite si de competitori. Constructia modulara confera flexibilitate sistemului dumneavoastra si un numar minim de componente necesare.

               PH HIDRO PNEUMATIC iti ofera gama completa de valve Lucifer printre care puteti regasi si electrovalve apa cu diferite tipuri de actionare (actionare directa, actionare pilotata) si diferite tipuri de configuratii (normal-inchise, normal-deschise si controlate prin impuls electric), acestea sunt potrivite pentru majoritatea aplicatiilor industrial, construite din cele mai bune materiale existente acestea ofera sistemului tau siguranta de care are nevoie, timp de intretinere minim si eficienta la cel mai inalt nivel; de asemeni electrovalve aer ce vin in diferite configuratii (normal-inchise, normal-deschise si controlate prin impuls electric) si diferite tipuri de actionare (actionare directa, actionare pilotata) pentru o varietate de aplicatii.

               In functie de aplicatia lor, valvele Lucifer vin in urmatoarele tipuri: valve 2/2 ce prezinta doua porturi (unul de intrare si unul de iesire) si un orificiu de trecere, valve 3/2, acestea au 3 porturi si 2 orificii de trecere, din care unul intotdeauna deschis, iar celalalt intotdeauna inchis si valve 5/2. Pentru valvele compacte, bobina este montata direct intr-un tub etansat, integrat in corpul valvei. Plunjerul se poate misca liber in tubul etansat si in mod normal este retinut pe pozitie de catre un arc. Cand bobina este actionata, plunjerul este atras de efectul produs de campul magnetic, deschizand sau inchizand valva.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic