Pompe cu roti dintate

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 65

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 65

pe pagină
Setați descendent

Pompele cu roti dintate sunt pompe volumice, cu cilindree constanta, in care rotirea rotilor dintate aflate in angrenare genereaza debitul si presiunea necesara. Acestea sunt ansambluri relativ simple din punct de vedere constructiv fiind utilizate in majoritatea categoriilor de aplicatii industriale pentru transportul lichidelor cu diferite  vascozitati sunt predominant folosite pentru vehicularea lichidelor vascoase cum ar fi uleiul, siropul, ciocolata, rasina, bitumul si altele, oferind siguranta in functionare si lunga durata de viata. Dupa modul acestora de angrenare se pot clasifica in doua mari categorii: cu angrenare interioara sau cu angrenare exterioara.

               PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama completa de pompe cu roti dintate Parker compatibile pentru un interval impresionant de turatii cuprins intre ½ rpm si 13000 rpm. Fabricate din materiale de cea mai inalta calitate, precum aluminiu cu caracteristici diverse pentru a se potrivi diverselor medii in care pompa va functiona sau fonta pentru o constructie robusta, pompele cu roti dintate oferite de magazinul nostru sunt solutia optima pentru sistemul dumneavoastra. Printre pompele oferite de noi puteti gasi urmatoarele serii precum PGP502, PGP 505, PGP 511 si PGP 517 care datorita constructiei premium din aluminiu ofera performante ridicate, fiind solutiile ideale pentru aplicatii din agricultura, constructii, industria forestiera, manevrarea materialelor si multe altele unde eficienta si durabilitatea sunt factori importanti. De asemeni seria PGP 620 si PGP 640 fabricate din fonta, cu constructie din doua piese interblocabile pentru a livra debit si presiune ridicata, acestea au cilindree cuprinsa intre 16 si 80 cm3.

               Magazinul nostru furnizeaza solutia ideala pentru sistemul hidraulic din aplicatia dumneavoastra prin pompele cu roti dintate Parker, proiectate si fabricate folosind cele mai moderne procedee, supuse unor teste laborioase atat in laborator cat si in diverse medii extrem. Fiind disponibile in foarte multe variante, cu foarte multe configuratii diferite, acestea sunt solutia optima pentru diverse aplicatii generale.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic