Electrovalve Moduflex

Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent

Electrovalvele Moduflex sunt aparate hidraulice cu pilotare pneumatica interna sau externa, ce au o constructie modulara pentru a facilita instalarea intr-un sistem pneumatic si pentru a minimza pierderile pneumatice ce apar in cazul electrovalvelor standard.

               PH HIDRO PNEUMATIC va ofera electrovalve seria P2M disponibile atat cu configurarea manuala cat si cu actionare pneumatica de la distanta, urmatoarele configuratii fiind disponibile: 3/2, 4/2 si 4/3. Acestea pot avea trei stiluri de montare si anume: seria S fiind varianta de sine statatoare, seria T in varianta manifold cu conexiuni traditionale si seria V in varianta manifold pentru conexiuni multiple alaturi de un circuit electronic. Datorita constructiei modulare a electrovalvelor Moduflex acestea sunt alegerea optima pentru aplicatii generale de control pneumatic dar de asemeni si pentru aplicatii de robotizare. Electrovalvele Moduflex produse de Parker Hannifin redefinesc flexibilitatea pentru utilizatorii pneumatici, sistemele Moduflex fiind de neegalat pe piata.

               Indiferent de necesitatea sistemului dumneavoastra, electrovalvele Moduflex vor performa la cel mai inalt nivel, iar alaturi de compactitatea si constructia lor modulara pot fi instalate facil in sistemul dumneavoastra, scazand astfel costurile atat de operare cat si de instalare si mentenanta. Constructia lor calitativa plaseaza electrovalvele Moduflex pe primul loc in piata, reprezentand alegerea optima pentru dumneavoastra indiferent de mediul in care acestea sunt instalate. Proiectate si construite folosindu-se materiale cu cele mai bune caracteristici de pe piata, acestea vor opera la cel mai inalt nivel cu necesitatea minima de mentenanta.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic