Blocuri hidraulice

Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent

               Blocul hidraulic este o constructie metalica, in general din otel sau aluminiu, special proiectata pentru a putea fi montate in acestea, supape hidraulice tip cartus; datorita constructiei acestea minimizeaza pierderile hidraulice, usureaza instalarea in sistem si reduc semnificativ spatiul, putand astfel fi construite sisteme hidraulice complexe intr-un spatiu foarte restrans.

               PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama completa de blocuri hidraulice Parker prin linia de blocuri hidraulice standard, construite pentru majoritatea supapelor hidraulice de tip cartus Parker, insa datorita faptului ca includ caracteristici standard, pot fi utilizate si cu supape de la alti producatori. Sunt disponibile pentru un numar mare de dimensiuni ale porturilor si ale tipurilor de filete, iar in varianta din aluminiu acestea pot opera pentru presiuni de pana la 210 bari, iar in varianta din otel placat cu zinc acestea pot functiona pentru o presiune maxima de 350 bari. De asemeni va oferim blocuri hidraulice Cartpak, construite pentru a indeplini standardele ISO 4401-03, NFPA D03, CETOP 3 in privinta dimensiunilor supapelor, furnizand o multitudine functii diferite. Acestea pot fi usor instalate modular in sistemul dumneavoastra pentru a maximiza spatiul existent, iar constructia acestora va oferi o durata foarte lunga de viata, usurinta de schimbare a supapelor si performante ridicate.

               Va furnizam si blocuri hidraulice contrabalansare seria MHC disponibile in constructie cu un singur sens sau cu dublu sens, principalele avantaje ale acestora fiind usurinta de montare, foarte usor de intretinut, oferind acces facil la supapele cartus. Pentru aplicatii speciale va propunem blocuri hidraulice speciale, fiind alegerea ideala pentru sistemele mai pretentioase sau chiar prototipuri.

               Blocurile hidraulice oferite de PH HIDRO PNEUMATIC reprezinta solutia optima pentru dumneavoastra datorita design-ului si constructiei calitative, acestea vor opera la cel mai inalt nivel, pentru o perioada foarte indelungata de tip, oferind astfel siguranta sistemului si costuri de intretinere foarte reduse.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic