Distribuitoare comanda hidraulica

Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent

Distribuitoarele comanda hidraulica sunt echipamente hidraulice in care deplasarea sertarului se realizeaza prin actiunea uleiului sub presiune ce este transmis prin orificii speciale. Acestea sunt utilizate in general in cazul in care comandarea electrica sau manuala ar necesita forte mult prea mari pentru a reprezinta o solutie fiabila.

               PH HIDRO PNEUMATIC va propune distribuitoare comanda hidraulica, solutia optima pentru aplicatia dumneavoastra hidraulica, prin distribuitoare comanda hidraulica seria D4P / D9P / D11P, pentru diametre nominale DN16, DN25, respectiv DN32, ce vor furniza operare in siguranta a sistemului, fiind construite intr-o varietate de configuratii pentru a se potrivi pentru aplicatii hidraulice generale. Acestea vin cu o multitudine de beneficii printre care si capacitatea de debit ridicat, asigurand eficienta optima, raportul debit/dimensiune a distribuitorului fiind unul foarte bun, iar design-ul si constructia acestora confera o durata foarte lunga de functionare, la randament maxim.

               Pentru aplicatiile unde este necesar un diametrul nominal mai mic, DN6, respectiv DN10 va oferim distribuitoare comanda hidraulica seria D1VP / D3DP, ce vor oferi caracteristici de functionare excelente, putand opera pentru debite de pana la 60 l/min pentru seria D1VP si debite de pana la 130 l/min pentru seria D3DP. Distribuitoarele comanda hidraulica seria D1VP vin in doua design-uri: D1VP*4L pentru presiuni mai mari de 10 bari si D1VP*90 pentru presiuni mai mari de 15 bari. Construite si proiectate cu un design compact, distribuitoarele comanda hidraulica Parker, justifica experienta indelungata in domeniul hidraulicii a producatorului Parker Hannifin, vin intr-un numar extins de configuratii pentru a deservi un numar foarte mare de aplicatii, detin limite de functionare foarte ridicate, devenind un standard al pietii.

               Magazinul nostru iti ofera cea mai buna selectie de distribuitoare comanda hidraulica Parker, la cele mai avantajoase preturi, pentru a oferi sistemului tau siguranta de care are nevoie, fiind solutia ideala datorita preturile scazute per total, a eficientei ridicate si duratei de viata indelungate.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic