Controllere si drivere

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 34

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 34

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Divizia Electromecanică Parker reunește mărci de top în domeniul automatizării industriale, inclusiv Acroloop, Bayside, Compumotor, CTC, Custom Servo Motor, Daedal, Hauser, IPS și Trilogy. Când vine vorba de componente și soluții electromecanice, Parker oferă un portofoliu de produse de neegalat, cu soluții care variază de la mecanică până la software.

               PH HIDRO PNEUMATIC oferă controlerele Parker care asigură controlul coordonat al mișcării pe mai multe axe pentru sisteme de mișcare electromecanice, hidraulice și pneumatice. Printre produse se numără controlere de mișcare multi-axă independente, unități inteligente și controlere mobile, precum și o gamă completă de accesorii. Printre acestea se numără și seriile IQAN, Compax3F, seria PAC și multe altele.

Oferta de acționări Parker, lider în industrie, include o gamă largă de acționări de frecvență și viteză variabilă de curent alternativ, acționări de curent continuu analogice și digitale și alte servoacționări, precum și acționări cum ar fi sistemele de schimbare și decuplare electromecanice, pneumatice și hidraulice. Astfel regăsim o selecție complexă de produse precum driverele AC seria AC30, AC650, AC10, AC890, precum și accesorii pentru toate acestea și drivere DC precum seria DC590+.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic