Supape hidraulice

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 72

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 72

pe pagină
Setați descendent

Supapele hidraulice sunt elementele mecanohidraulice sau electrohidraulice ce au rolul de a regla sau de a limita presiunea din interiorul circuitelor hidraulice si de comanda ale sistemelor de reglare, comanda si actionare hidraulice.

PH HIDRO PNEUMATIC ofera o gama extinsa de supape hidraulice gata sa indeplineasca o varietate de aplicatii, de la cele pentru sisteme mobile pana la aplicatii industriale. Printre supapele hidraulice oferite de noi puteti regasi supape de siguranta proiectate pentru a deservi diferite tipuri de montaj, apte sa functioneze sub presiuni si temperaturi ridicate, supape de reducere, cu interval de presiuni cuprins intre 2-420 bar, ce ofera un raspuns uniform cu pierderi reduse si capacitate mare de debit, supape de succesiune usor de montat si cu o durata de functionare lunga, supape de sens disponibile in diferite forme si configuratii, cu montaj pe traseu pentru aplicatii generale pana la 570 l/min si drosele ce ofera un control exact si fiabil al debitului de ulei.

Supapele hidraulice Parker sunt fabricate din cele mai bune materiale existente, special proiectate pentru o necesitate minima de intretinere. Acestea sunt disponibile, in functie de modul de comanda in varianta cu comanda directa sau pilotata, cu o multitudine de variante de conectare in instalatie: cartus - aceasta se monteaza prin infiletare in bloc, modular - fiind posibil montajul simplu intre doua aparate, pe placa - cu ajutorul inelelor “O” sau cu racorduri in corpul acestora. Supapa hidraulica ocupa un rol vital intr-o instalatie hidraulica, de exemplu, supapa de siguranta, datorita functiei sale, necesita o plasare cat mai aproape de refularea pompei, principiul de functionare al acesteia fiind bazat pe compararea continua a fortei induse de presiunea ce actioneaza pe un sertar mobil cu forta data de arc.

Printre avantajele oferite de supapele hidraulice Parker furnizate de PH HIDRO PNEUMATIC regasim o durata de functionare lunga, disponibile pentru aplicatii generale datorita designului fiabil, interval mare de presiune, prelungirea vietii sistemului hidraulic si astfel reducerea costurilor de intretinere si cele pentru perioadele de nefunctionare.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic