Filtre hidraulice

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 63

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 63

pe pagină
Setați descendent

Filtrele hidraulice au rolul de protectie a sistemului hidraulic din care acestea fac parte, de eventualele daune cauzate de contaminarea uleiului hidraulic sau a altor flude hidraulice. Mentinerea unui bun sistem de filtrare hidraulica va creste durata de viata a componentelor hidraulice.

               PH HIDRO PNEUMATIC iti ofera o gama completa de filtre hidraulice de cea mai inalta calitate precum si elemente de schimb interschimbabile pentru acestea. Printre filtrele hidraulice oferite de noi regasim filtre hidraulice presiune inalta ce ofera eficienta ridicata de filtrare pentru echipamente din diverse medii inclusiv industria miniera, industria marina, foraje, agricultura, etc. ce pot functiona pentru presiuni de pana la 450 bari; filtre hidraulice presiune medie ce ofera un design compact pentru aplicatii cu presiuni de pana la 70 bari, acestea pot lucra pentru un interval de temperaturi de -20ᵒ - 120ᵒC ce vor lungi intervalele de timp pentru mentenanta, vor reduce costurile de operare si vor imbunatati per total durata de viata a echipamentelor; filtre hidraulice presiune joasa pentru presiuni de pana la 10 bari; filtre hidraulice retur pentru diferite tipuri de montare la bazin iti ofera o solutie completa de filtrare si in acelasi timp o montare facila in sistem si filtre hidraulice de aerisire disponibile in diferite configuratii pentru aerisirea rezervoarelor hidraulice.

               Filtrele hidraulice oferite de catre PH HIDRO PNEUMATIC vin cu disponibilitatea de schimb a elementelor filtrante pentru diferitele filtre hidraulice Parker, dar in acelasi timp disponibilitate universala conform normelor DIN. Acestea sunt special concepute pentru filtrarea unei serii mari de particule, de diferite marimi printre care si praf, nisip, metal, vin in diferite marimi pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastra. Filtrele hidraulice Parker se potrivesc pentru o multitudine de aplicatii printre care si masini-unelte, prese hidraulice, excavatoare, tractoare, turbine eoliene, echipamente pentru minerit, combine agricole, fabrici industriale. Posibilitatea de schimb a elementelor filtrante reduce costurile.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic