Conectica furtune

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 224

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 224

pe pagină
Setați descendent

Datorita diversitatii pentru conectica furtunurilor in materie de configuratii si dimensiuni, Parker reuseste sa fie alegerea populara pe piata. Oferim o selectie uriasa de racorduri / fittinguri furtunuri ce vor furniza fiabilitate si calitate indiferent de aplicatia pe care o vor deservi.

               PH HIDRO PNEUMATIC va propune pentru conectare facila la furtun, fara nevoia sertizarii acestora in prealabil, racorduri / fittinguri seria 48 / 46 / 43 / 56 / 77 / HY / 70 atat pentru presiuni joase cat si pentru presiuni ridicate, construite in diferite configuratii pentru a se potrivi pentru o multitudine de aplicatii. Pentru siguranta deplina in conectare este necesara sertizarea furtunurilor si cuplarea acestora cu diferite racorduri, astfel va oferim racorduri / fittinguri seria V4 / V5 / V6 / VS, construite prin sistemul inovativ al ParkerHannifin, Parlock, putand opera astfel la cel mai inalt nivel in aplicatii precum transmisii hidrostatice, masinarii mari de injectie, masinarii forestiere, masinarii de manipulare a containerelor si multe altele. In cazul in care va aflati pe teren si aveti nevoie de o instalare facila, va punem la dispozitie, in diferite dimensiuni si configuratii, construite din materiale cu cele mai bune caracteristici de pe piata, racorduri / fittinguri seria 23 / 22 / 42 / 88 / 21 ce vor opera la cel mai inalt nivel pentru o perioada foarte mare de timp si un necesar de mentenanta minim, acestea fiind propulsate spre performanta de tehnologia moderna Push-Lok.

               In cazul furtunurilor PTFE va oferim racorduri / fittinguri seria PAGE / 91/91N / 90, variante din inox fiind disponibile pentru aplicatii cu potential coroziv, au un design premium, construite dupa numeroase teste efectuate atat in laborator cat si in diferite medii provocatoare, vor functiona la randament maxim pentru un interval urias de timp. In cazul aplicatiilor cu presiuni de operare foarte ridicate puteti opta, printre multe alte versiuni, pentru racorduri / fittinguri seria 8X / TX / LX / PX / YX / NX, proiectate pentru a va oferi fiabilitate, eficienta si siguranta in exploatare sistemului dumneavoastra.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic