Ungatoare

Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setați descendent

Ungatoarele sunt aparate pneumatice care introduc o cantitate mica de ulei, sub forma pulverizata, in fluxul de aer comprimat. Acest lucru pentru anumite aparate pneumatice moderne nu mai este necesar deoarece acestea sunt prelubrifiate pe viata, insa pentru cele ce nu vin cu aceasta optiune, ungatoarele sunt absolut necesare.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va ofera numeroase solutii pentru aceasta problema prin ungatoare seria P3XL cu o constructie de inalta calitate din polimer, acestea pot deservi presiuni maxime de 16 bari si temperaturi cuprinse intre -10ᵒC si 60ᵒC, vor produce lubrifierea sistemului pneumatic prin pulverizarea unor nano-vapori in aerul comprimat, fiind un aparat cu autoreglare si ajustarea automata a cantitatii de ulei introduce; ungatoare seria 04L pentru unelte actionate cu aer comprimat, au design compact pentru reducerea spatiului ocupat la maxim, fiind alegerea ideala atat pentru debite scazute cat si pentru debite ridicate putand opera pentru presiune maxima de 10 bari si interval de temperature intre 0ᵒC si 52ᵒC. De asemeni, pentru presiuni mai mari, de pana la 17.5 bari, va propunem ungatoare seria P3LL / P3YL / P3ZL sunt alegerea optima, acestia opereaza prin introducerea unor aerosoli de ulei in fluxul de aer, vin in diferite configuratii si diferite dimensiuni pentru deservirea optima a aplicatiei dumneavoastra pneumatice. Datorita constructiei din diferite materiale cu cele mai bune caracteristici, precum aluminiu, otel, acestea pot opera intr-o multitudine de medii la capacitate maxima.

               Pentru dimensiuni diverse 40 mm, 60 mm, respectiv 73 mm va punem la dispozitie ungatoare seria P31L / P32L / P33L, vor opera la cel mai inalt nivel pentru presiune maxima de 17 bari si temperaturi cuprinse intre -10ᵒC si 65.5ᵒC. Aceste tipuri de ungatoare pot fi ajustate foarte precis, fiind alegerea perfecta pentru aplicatii in care sunt instalate aparate din seria P31. In cazul aplicatiilor cu potential coroziv va propunem ungatoare seria PL10 fabricate din otel inoxidabil cu cele mai bune caracteristici de pe piata, acesta putand opera pentru o presiune maxima foarte mare, de pana la 20.7 bari si un interval extins de temperaturi, intre -18ᵒC si 82ᵒC, fiind alegerea perfecta chiar si pentru cele mai provocatoare aplicatii.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic