Acumulatori cu membrana

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent

Acumulatorii cu membrana sunt aparate hidraulice compusi din doua parti unite intre ele separate la interior de un cauciuc sintetic, numit si membrana (diafragma). Pe masura ce fluidul intra in camera, gazul este comprimat in cea de-a doua camera, iar in momentul in care fluidul este drenat, membrana acopera refularea, ce va conduce astfel la captarea gazului. Acestia sunt metode ieftine de captare a energiei, absorbtie a socurilor si de echilibrare a pulsatiilor provenite de la pompa.

               PH HIDRO PNEUMATIC va furnizeaza oferta completa de acumulatori cu membrana Paker prin acumulatori cu membrana seria DA, proiectati cu un design compact, sunt alegerea ideala in cazul sistemelor in care spatiul si masa sunt considerenti important. Sunt capabili de a opera pentru presiuni maxime de 350 bari si un volum maxim de 3.5 litri, pot fi utilizati in cadrul sistemelor din diferite aplicatii precum mobile, industriale, generarea energiei electrice, industria miniera si multe altele.

               Printre avantajele folosirii acumulatorilor cu membrana Parker putem gasi absorbtie prompta si eficienta a socurilor, ce va imbunatati performantele sistemului, solutie ieftina si de durata pentru integrarea intr-un sistem hidraulic, ofera un raport foarte mare de comprimare, de pana la 8, necesitatea de mentenanta foarte scazuta. In cazul situatiilor de urgenta acestea pot reprezenta o varianta de stocare a energiei pentru a preveni deteriorarea sistemului si de asemeni pot controla fluctuatiile volumului de fluid cauzate de modificari ale temperaturii mediului in care sistemul este instalat, mentinand astfel presiunea necesara.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic