Distribuitoare

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 39

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 39

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Distribuitorul este un aparat hidraulic capabil sa indeplineasca urmatoarele functii: functia de distributie (realizarea diferitelor conexiuni hidraulice intre racorduri), precum si functia de reglare (reglarea debitului pe circuitele realizate intre racorduri). Acesta este format in principiu din doua piese aflate in miscare relativa ce realizeaza inchiderea sau deschiderea, in functie de comanda, a unor orificii situate intre racordurile externe. Aceste doua elemente sunt denumite generic corp – elementul fix, iar elementul mobil este denumit ventil sau sertar.

               In orice sistem hidraulic, distribuitorul hidraulic este un element esential, fiind o componenta importanta a constructiei multor sisteme din diverse industrii, fiind sisteme care determina directia de curgere a fluidului. De exemplu, cu ajutorul unui distribuitor hidraulic putem descarca o pompa atunci cand este nevoie de o pauza tehnologica, iar daca, de exemplu exista o intrerupere brusca a debitului in sistem, acesta protejeaza pompa de o eventuala supraincarcare.

               PH HIDRO PNEUMATIC ofera o gama completa de distribuitoare hidraulice Parker disponibile pentru o varietate de aplicatii mobile si industriale. Printre produsele din gama noastra de distribuitoare hidraulice puteti regasi: distribuitoare comanda electrica cu cea mai inalta fiabilitate de pe piata, distribuitoare proportionale ce utilizeaza o tehnologie inovativa, care permit debite mari pentru supape de dimensiuni reduse, oferite cu sau fara electronica de control, distribuitoare actionare mecanica (manuala, cama) construite din cele mai bune materiale, cu o durata de viata impresionanta precum si cea mai mare selectie de distribuitoare comanda hidraulica sau pilotata, cunoscute in industrie pentru performantele ridicate oferite.

               Distribuitoarele din gama Parker sunt special construite pentru o durata lunga de functionare, debite variate, fiind proiectate pentru eficienta optima in raport cu marimea lor, un raport pret-calitate excelent, design mecanic de inalta calitate, capabile de o ajustare sensibila a debitului destinate pentru o multitudine de aplicatii printre care si masini-unelte, generarea de energie electrica, prese, aplicatii hidraulice generale, aplicatii industriale, etc.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic