Racorduri Instrumentatie

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 13

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 13

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Racordurile pentru tuburi de instrumentație Parker CPI™/A-LOK® sunt concepute ca niște conexiuni fără scurgeri pentru aplicații de procesare, alimentare și instrumentație. Aceste fitinguri cu una sau două virole sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și sunt disponibile într-o gamă de gamă largă de dimensiuni, materiale și configurații.

PH HIDRO PNEUMATIC vă oferă conectica pentru tuburi Parker CPI™/A-LOK®  ce a fost concepută special pentru a fi utilizată pe instrumente, sisteme de proces și de control, analizoare și echipamente de mediu utilizate în instalații chimice, petroliere, de generare a energiei și în fabrici de celuloză și hârtie. Racordurile CPI™/A-LOK® au fost, de asemenea, utilizate pe scară largă în alte aplicații și industrii acolo unde este necesară o fiabilitate și o calitate ridicată.

Fitingurile Parker CPI™/A-LOK® sunt disponibile ca standard în oțel inoxidabil 316, cu cod termic trasabil. Alte materiale includ oțel, alamă, aluminiu, nichel-cupru, Hastelloy C®, Alloy 600, titan, 6Mo, Incoloy 625 și 825. Racordurile drepte sunt prelucrate din bare finisate la rece, iar corpurile profilate sunt prelucrate din piese forjate cu granulație apropiată. Materiile prime utilizate sunt pe deplin conforme cu cerințele chimice. Pentru aplicațiile nucleare și alte aplicații critice, fitingurile din oțel inoxidabil CPI™/A-LOK® sunt disponibile cu ușurință, cu trasabilitatea codului termic documentată.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic