Distribuitoare manuale

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent

Distribuitoarele manuale sunt echipamente hidraulice in care un levier actionat de catre operator muta sertarul distribuitorului pentru a cupla sau decupla diferite racorduri. Uneori se foloseste forta elastica a unui arc pentru revenirea distribuitorului in pozitia initiala, dar sunt cazuri in care revenirea se face tot prin actionare manuala sau prin actionare hidraulica.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC ofera solutia perfecta pentru dumneavoastra prin distribuitoare manuale seria D1VL / D3DL pentru diametre nominale DN6 si DN10, ce vin cu comanda prin levier si o multitudine de configuratii vor oferi sistemului dumneavoastra siguranta necesara la debite crescute fiind potrivite pentru toate sistemele hidraulice datorita numarului ridicat de pozitii ale sertarului. Au constructie compacta, levierul este fabricat din inox pentru a fi rezistent impotriva coroziunii, distribuitoarele manuale seria D1VL au 3 camere, configuratie 4/2 sau 4/3, iar distribuitoarele manuale seria D3DL au 5 camere, configuratie 4/2 sau 4/3.

               De asemeni va furnizam distribuitoare manuale seria D4L / D9L pentru diametre nominale mai mari, DN16, respectiv, DN25, au constructie robusta pentru o gama extinsa de aplicatii industrial unde sunt necesare debite ridicate. Acestea au constructive din 5 camere, configuratie 4/4 sau 4/2, vin echipate cu levier de comanda, construit din inox pentru o durata lunga de viata; datorita design-ului sunt flexibile, montarea poate fi facuta in orice directie, de preferat fiind orizontal, fapt ce le confera integrarea in sistem, una facila.

               PH HIDRO PNEUMATIC ofera solutia optima pentru sistemul dumneavoastra prin distribuitoare manuale Parker, acestea sunt proiectate in urma a numeroase teste facute in laborator sau in diferite medii provocatoare, iar datorita experientei in domeniul hidraulicii vor oferi cele mai inalte performante, fiind alegerea superioara fata de celelalte optiuni de pe piata.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic