Filtre medie presiune

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent

               Filtrele de medie presiune sunt aparate hidraulice ce au scopul de a purifica uleiul hidraulic sub presiune ce strabate instalatia pentru impiedicarea aparitiei defectelor in operare, dar si a uzurii premature a componentelor sistemului respectiv.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va pune la dispozitie gama extinsa de filtre medie presiune Parker, fiind solutia optima de pe piata datorita caracteristicilor superioare oferite si a raportului calitate-pret imbatabil. Va oferim filtre medie presiune seria CN au design compact, proiectate fara un miez fix pentru a reduce impactul asupra mediului a deseurilor solide si pentru a minimiza costurile cu fiecare schimb al elementului filtrant. Acestea pot opera pentru presiuni maxime de pana la 55 bari si un debit maxim de 240 l/min, vor oferi functionare fiabila pentru foarte multe cicluri de functionare, chiar si sub cele mai extreme conditii; filtre medie presiune seria 12CS/50CS pentru presiuni maxim de 34.5 bari si debite maxime de pana la 50 l/min sau 190 l/min in functie de viscozitatea uleiului vor oferi filtrare optima pentru multe ore de functionare, chiar si in cele mai extreme medii pentru a mentine randamentul sistemului la un nivel ridicat.

               De asemeni va propunem filtre medie presiune Baldwin cu design compact pentru a se potrivi aplicatiilor unde spatiul reprezinta un considerent important, vor oferi protectie superioara pe termen indelungat sistemului dumneavoastra; filtre medie presiune seria 45M pentru presiune maxima de 45 bar si debit maxim de 260 l/min, vin in constructie de fonta a capului si de otel a carcasei filtrului, sunt solutia ideala in protectia sistemelor datorita eficacitatii si a pretului scazut de inlocuire a elementului filtrant. Nu in ultimul rand filtre medie presiune seria iProtect GMF cu constructie foarte compacta, sunt dotate cu tehnologie de inlocuire a elementului filtrant pentru minimizarea atat costurilor cat si a impactului asupra mediului inconjurator vor opera pentru presiuni maxime de 70 bari si debite maxime de 600 l/min.

               Pentru necesitatea unor filtre medie presiune Parker ce nu se regasesc listate in magazinul nostru, nu ezitati sa ne contactati, vom oferi solutia optima sistemului dumneavoastra.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic