Generatoare Azot

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent

Aproximativ 78% azot, 21% oxigen și un procent neglijabil de alte gaze alcătuiesc aerul pe care îl respirăm. Operatorii din industrie au descoperit modalități de a profita de acest procent mai mare de azot pentru a-l genera pentru mai multe aplicații în mișcare.

Generarea de azot gazos la fața locului implică separarea azotului gazos de alte componente ale aerului. Aceasta asigură o alimentare fiabilă și rentabilă cu azot gazos pentru tăierea cu laser, acoperirea chimică, ambalarea alimentelor și o mulțime de alte aplicații industriale.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastră, unitățile de generare a azotului la fața locului sunt preferabile și mai benefice decât metoda convențională de aprovizionare cu azot: achiziționarea de la furnizori și transportul la fața locului prin intermediul buteliilor și rezervoarelor. Acestea depind fie de tehnologia cu membrană, fie de cea de adsorbție cu oscilație de presiune (PSA) pentru a atinge niveluri ridicate de puritate, potrivite pentru orice aplicație. Secțiunile următoare dezvăluie diferențele dintre aceste două tehnologii, oferind în același timp o privire mai atentă asupra motivelor pentru care instalarea unui generator de azot ar putea fi cea mai bună opțiune pentru aprovizionarea cu azot.

PH HIDRO PNEUMATIC propune generatoarele de azot gazos Parker, ce produc azot de înaltă puritate din aer comprimat, eliminând inconvenientele legate de aprovizionarea cu azot. Azotul poate fi produs din aproape orice sursă de aer comprimat. Gama noastră este concepută pentru a transforma continuu aerul comprimat standard în azot la presiuni sigure și reglementate, utilizând tehnologia PSA (Pressure Swing Adsorption). Generatoarele noastre de azot gazos sunt potrivite pentru utilizarea într-o varietate de aplicații, deservind multe dintre piețele industriale majore de astăzi, inclusiv producția, umflarea anvelopelor și aplicațiile de instrumente analitice.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic