Motoare orbitale

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent

Motorul hidraulic orbital este un motor hidraulic volumic cu angrenare interioara la care roata exterioara este fixa. Rotorul este fixat excentric fata de stator, montat pe arbore, numarul de dinti al acestuia este cu unul mai mic fata de numarul de dinti al statorului, acesta rotindu-se in jurul axei statorului. Ca orice alte motoare hidraulice, hidromotoarele orbitale ce fac transformarea energiei hidraulice in energie mecanica.

               PH HIDRO PNEUMATIC iti ofera setul complet de motoare orbitale Parker Hannifin, ce se remarca prin performante net superioare fata de ceilalti competitori de pe piata. Acestea sunt proiectate si fabricate din cele mai bune materiale existente, fiind cea mai buna solutie pentru aplicatia dumneavoastra, datorita a numeroase teste atat in laborator cat si in diferite medii. Motoarele orbitale oferite de noi functioneaza pentru un interval extins de turatii, ½ rpm – 13000 rpm, diferite configuratii in functie de necesarul dumneavoastra; Din magazinul nostru puteti achizitiona motoare orbitale seria TE / TJ / TF / TL / TG / TH / TK, numite altfel si Torqmotor, acestea sunt disponible cu cilindree cuprinsa intre 36 cm3 pana la 1000 cm3, acestea fiind solutia optima de pe piata, putand functiona in cele mai provocatoare medii, inclusiv sub apa, fiind construite din materiale anti-coroziune. Pot deservi o multitudine de aplicatii printre care si conveyor, procesarea mancarii, statii de filtrare si epurare, spalatorii auto, masini-unelte, sisteme de irgatii portabile si multe alte aplicatii.

               Prin folosirea celor mai bune tehnologii de fabricatie, PH HIDRO PNEUMATIC prin motoarele orbitale Parker Hannifin asigura functionarea la cel mai inalt nivel a sistemului dumneavoastra, constructia solida a acestora vor conferi o durata de viata indelungata, de asemeni fiind folosite cele mai bune tehnologii de etansare.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic