Electrovalve Viking

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 29

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 29

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Electrovalvele Viking sunt aparate pneumatice, disponibile in 2 variante de serie, Viking Lite Series si Viking Xtreme Series, vin in diferite configuratii pentru a putea suplini necesitatile dumneavoastra la cel mai inalt nivel, fiind proiectate si construite urmandu-se riguroase procedee.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama extinsa de electrovalve Viking produse de Parker Hannifin prin electrovalve Viking seria P2LAZ / P2LBZ / P2LCZ pentru presiuni de pana la 10 bari si interval de temperaturi intre -10ᵒC si 50ᵒC, avand o constructie compacta. Metoda de etansare aplicata acestora reduc la minimum frecarile si astfel va fi necesara o presiune de pilotare foarte mica fiind alegerea ideala pentru aplicatii precum masini unelte, aplicatii industriale generale prin performantele la cel mai inalt nivel pe care le ofera, capacitate de debite foarte mari; electrovalve Viking seria P2LX / P2LXH, disponibile atat pentru presiuni si temperaturi normale cat si pentru aplicatii in care temperaturile si presiunile sunt extreme, intre -40ᵒC si 60ᵒC, respective 16 bari. Sunt alegerea potrivita pentru aplicatii industrial din medii provocatoare, dar si pentru aplicatii mobile, fiind disponibile in versiuni 3/2, 5/2 si 5/3, avand ca atuu foarte important faptul ca nu necesita ungere.

               Electrovalvele Viking oferite de PH HIDRO PNEUMATIC reprezinta solutia optima pentru aplicatia dumneavoastra datorita versatilitatii acestora, multitudinea de configuratii diferite si capacitatea de deservire a numeroase aplicatii la cel mai bun randament de pe piata, acestea reprezentand un standard al calitatii si performantei. Sunt proiectate si construite in urma a numerosi ani de experienta si a numeroaselor teste facute atat in laborator cat si in diferite medii provocatoare.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic