Începând cu secolul XVIII și continuând până în zilele noastre, pregresul industrial a necesitat echipamente care să îndeplinească funcții din ce în ce mai solicitante. Cu trecerea timpului și cu precădere în zilele noastre, aplicațiile industriale au menținut acest trend ascendent de solicitare a echipamentelor, însă, un nou factor a intervenit în discuție, acela fiind consumul de energie / combustibil.

            PH HIDRO PNEUMATIC are plăcerea să vă prezinte noul motor hidraulic cu bloc înclinat, fabricat de Parker Hannifin, motorul hidraulic V16.

 V16 este probabil cel mai eficient motor hidraulic cu bloc înclinat de pe piață. Acum, cu capacitatea de a face curse până la cilindreea zero. Acest lucru va oferi o economie superioară de energie și o amprentă de carbon redusă. Seria V16 este o nouă generație de motoare hidraulic cu bloc înclinat cu cilindree variabilă. O nouă dezvoltare a binecunoscutelor noastre serii de motoare V12 și V14. Acesta este proiectat atât pentru circuite deschise, cât și pe circuite închise, punându-se accentul pe mașinării de înaltă performanță.

 

V16 oferă performanțe unice în ceea ce privește viteza și presiunea nominală, crește productivitatea și oferă marje de siguranță ridicate în majoritatea aplicațiilor, cum ar fi construcții, marine și offshore, petrol și gaze și agricultură. Noile motoare sunt disponibile în versiunile de 220 cm3 și 270 cm3. Seria de motoare hidraulice Parker V16 are o presiune de funcționare de până la 550 bar (7.577 psi) și viteze de până la 4950 rpm.