Cu o selecție mai mare de dimensiuni și configurații de fitinguri decât orice alt producător, Parker se străduiește să fie furnizorul dumneavoastră preferat. Oferim fiabilitate, calitate și acces la o selecție extinsă de produse. Indiferent de aplicația dvs., avem know-how-ul inovator și tehnic și cel mai larg sistem de asistență pentru a colabora la proiectul dvs. și pentru a vă livra.

     Parker oferă cea mai mare selecție de furtunuri și mai multe dimensiuni de fitinguri decât orice alt producător. Veți găsi o mare varietate de furtunuri, inclusiv împletite, spiralate și multifuncționale, și peste 4.500 de fitinguri Parkrimp. Produsele Parker au fost proiectate, testate și aprobate pentru a îndeplini și depăși standardele globale.

    Racordurile pentru furtunuri au un impact asupra eficienței și siguranței generale a unui sistem hidraulic. Conceptul No-Skive a fost lansat de Parker Hannifin în urmă cu aproximativ 30 de ani, dar dezvoltarea continuă și utilizarea de materiale și tehnici de producție moderne au dus la o conexiune de ultimă generație între furtun și fiting. Manevrarea mult mai ușoară și un nivel ridicat de siguranță sunt disponibile cu fitingurile de sertizare No-Skive. Parker oferă fitinguri No-Skive în una și două piese ca parte a unui pachet format din furtun de calitate, fitinguri No-Skive, sertizoare pentru furtunuri și unelte.

     Scurt concept tehnic

Presiune scăzută Push-Lok

     Sistemul inteligent Push-Lok acoperă diferite tipuri de cauciuc, termoplastic, precum și o versiune de furtun hibrid și o selecție largă de fitinguri reutilizabile din oțel, alamă și oțel inoxidabil. Presiune maxima de până la 28 bar.

Transport și hidraulică de joasă presiune

     Această gamă de joasă presiune respectă conceptul No-Skive și majoritatea pot fi asamblate pe mașini Parkrimp. Aceste furtunuri si fitting-uri sunt soluția perfectă pentru aplicații și cerințe speciale, cum ar fi frâne pneumatice, combustibili, refrigerare, etc. Presiune maximă de până la 207 bar.

                                                 

Presiune medie

     Această gamă de furtunuri de presiune medie conține furtunurile hidraulice compacte Elite No-Skive care depășesc specificațiile ISO și EN și furtunurile hidraulice clasice No-Skive în conformitate cu specificațiile ISO, EN și SAE. Această gamă de furtunuri este completată de o selecție completă de fitinguri No-Skive compatibile din oțel și inox oțel inoxidabil. Presiune de până la 450 bar.

  • Gamă extinsă de temperaturi de lucru: De la -50 °C până la +150 °C
  • Furtunurile selectate sunt prevăzute cu tuburi interioare din nitril, adecvate pentru uleiuri minerale și biodegradabile;
  • Gamă completă de compatibilitate cu fluidele: ulei, apă, ester fosfatic etc.;
  • Utilizarea unor compuși de înaltă calitate permite realizarea unor învelișuri subțiri - greutate mai mică durată de viață lungă asigurată în continuare;
  • Flexibilitate ridicată pentru o instalare mai ușoară și o durată de viață mai mare;
  • Raze de curbură mici și greutate redusă pentru aplicații în care spațiul și greutatea sunt factori determinanți;
  • Învelișuri de furtun cu rezistență ridicată la abraziune, superioară cerințelor ISO 6945, prelungind durata de viață. Compuși de acoperire cu rezistență ridicată la ozon care extind rezistența la intemperii și îmbătrânire;
  • Mașini Parkrimp, portabile sau montate pe bancă pentru o operațiune de asamblare ușoară;
  • Tehnologie completă de sertizare No-Skive pe întreaga gamă de presiuni medii care asigură o utilizare mai simplă, mai rapidă și mai sigură.

Presiune înaltă

     Produse pentru aplicații heavy-duty, sunt reprezentate de gama completă de furtunuri multispiralate și fiting-uri, îmrepună cu furtunurile si fitting-urile ParLock. Acestea pot opera pentru o presiune maximă de 690 bar. Produsul potrivit este disponibil pentru aplicația dvs., inclusiv furtunuri care prezintă o varietate de opțiuni de acoperire rezistente la abraziune, flexibilitate, o gamă largă de compatibilitate cu mediile de lucru și multe altele - caracteristici care fac din Parker furnizorul de furtunuri ales de clienții care cer cel mai mult de la echipamentele lor.

 

Clasificarea pentru o selecție mai ușoară a furtunurilor și fitingurilor

     Divizia de furtunuri Parker Polymer Hose Division Europe furnizează servicii de primă clasă, concentrându-se pe nevoile clienților. Pentru a proiecta succesul clienților prin oferirea de produse diversificate, introducem o abordare "Bun, mai bun, cel mai bun". clasificare în funcție de standardele de calitate și în conformitate cu cerințele aplicațiilor individuale. Alegerea clientului este cheia.

Bun

Furtunuri de presiune medie BCH și înaltă presiune SX - care îndeplinesc standardele tehnice internaționale - dezvoltate pentru cerințe exigente. OEM mici și mijlocii și distribuție generală.

                     

 

Mai bun

Binecunoscutele furtunuri de presiune medie Elite No-Skive și de înaltă presiune Parkrimp® No-Skive - depășesc standardele - foarte apreciate în exigentele piețe MRO și OEM.

      Elite 462                                            Elite 492                                         Parkrimp 701                                   Parkrimp 731

 

Cel mai bun

Gama de furtunuri GLOBALCORE™ de ultimă generație - care depășește cele mai noi standarde ISO 18752 - oferind excelență tehnică și economică celor mai exigenți clienți.

    Seria 387                                            Seria 487                                              Seria 787                                           Seria 797