FRL

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

Prepararea aerului comprimat ce va parcurge sistemul pneumatic ocupa un rol foarte important in mentinerea functionarii si protejarii componentelor pneumatice, fiind necesara furnizarea constanta de aer curat si uscat reglat la presiunea necesara. Deoarece in traseul catre masina cu actionare pneumatica aerul comprimat trece prin mai multe etape, de la intrarea acestuia din atmosfera in compressor pana la parcurgerea fitinguri,  prin tevi, distribuitoare, drosele, cilindrii acesta poate fi contaminat cu diferite tipuri de particule, atat solide cum ar fi praf, resturi metalice, nisip, cat si lichide precum ulei si umezeala, pregatirea aerului comprimat devine absolut necesara pentru asigurarea aparaturii la o mai buna protectie si la o durata de viata mai mare cu eficienta optima.

               PH HIDRO PNEUMATIC iti asigura o solutie completa pentru protejarea sistemului pneumatic al dumneavoastra prin filtre de aer, regulatoare, ungatoare si uscatoare proiectate si construite pentru functionarea optima a sistemului.

               Filtrele de aer Parker sunt special construite pentru o functionare fiabila si eficienta, prevenind particulele nedorite din aer sa ajunga in interiorul instalatie pneumatice. PH HIDRO iti furnizeaza diferite tipuri de filtre de aer, 5 , 12, 40, microni folosindu-se cele mai avansate materiale, proiectate la cele mai inalte specificatii fiind astfel potrivite pentru o varietate de aplicatii.

               Regulatoarele Parker au rolul de a prelua aerul comprimat curat ce a trecut prin filtru si ai regla presiunea in aval. Functionarea optima a sistemului propune folosirea unui regulator doar pentru reglarea presiuna din aval. Acestea se produc in diferite dimensiuni ( de la 1/4, la 2 toli)   cu diferite configuratii, fiind posibila reglarea manuala sau electronica prin intermediul unui software.

               Pentru o buna functionare a dispozitivelor mecanice, este necesara lubrifierea cu ulei, astfel ungatoarele Parker introduc mici cantati de ulei in fluxul de aer comprimat, sub forma pulverizata, lucru ce va garanta lubrifierea optima a componentelor, mentinand eficienta optima a dispozitivului. Acestea sunt prevazute cu un indicator vizual, ce permite masurarea cantitatii de ulei din aval, pe care am reglato.

               Umezeala din interiorul sistemului poate produce deseori avarii, fapt ce duce la scaderea eficientei acestuia. Uscatoarele Parker vin in ajutorul sistemului dumneavoastra, sub o gama extinsa de configuratii, pentru mentinerea dispozitivelor dumneavoastra in stare optima de functionare.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic