Uscatoare

Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

pe pagină
Setați descendent

Uscatoarele pneumatice sunt aparate pneumatice cu rol esential in aplicatiile in care este absolut necesara aprovizionarea cu aer uscat, acestea eliminand vaporii de apa din fluxul de aer prin diferite metode, principalele tipuri de ungatoare fiind: refrigerante, desicante sau cu membrana. Uscatoarele refrigerante sunt cel mai intalnit tip datorita usurintei de intretinere si a costurilor scazute, principiul de functionare ale acestora fiind racirea rapida a aerului, condensarea acestuia si astfel drenarea vaporilor de apa din acesta. Uscatoarele desicante sunt in 2 variante, cu un singur turn sau cu 2 turnuri, cea de-a doua fiind mai uzuala si de asemeni uscatoare cu membrana ce contin membrane permeabile cu rolul de extragere a vaporilor de apa din aerul comprimat, iar datorita faptului ca nu contin piese in miscare reprezinta o solutie ieftina si convenabila pentru sistemul dumneavoastra.

               Magazinul PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama extinsa de uscatoare Parker, prin uscatoare refrigerante PoleStart SMART-E pentru debite medii spre mari, de pana la 11812 m3/h sunt proiectate pentru extragerea eficienta a vaporilor de apa din fluxul de aer comprimat, echipate cu caracteristica SmartSave pentru economisirea energiei electrice; uscatoare refrigerante StarlettePlus-E pentru debite mici spre medii, de pana la 689 m3/h sunt solutia calitativa si eficienta, fiind proiectate intr-un design de incredere pentru un impact minim asupra mediului incojurator si a costurilor de operare.

               De asemeni uscatoare cu membrana seria P3XJ vor furniza sistemului un flux de aer curat, uscat cu temperaturi de condensare de pana la -40ᵒC, disponibile in 6 dimensiuni, cu un design compact pentru economisirea spatiului ocupat, fiind foarte usor de instalat. Materialul din care este fabricata membrana uscatorului are caracteristici foarte bune, fiind alegerea optima de pe piata.

               Uscatoarele desicante sunt proiectate sa functioneze fara necesitatea interventiei operatorului, printre multitudinea de optiuni, magazinul nostru va propune uscatoare desicante seria MX / K-MT / WVM / HDK, fiind alegerea optima pentru aplicatia dumneavoastra.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic