Racitoare Industriale

Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent

               Supraîncălzirea sistemului reprezintă una din cele mai dificile probleme cu care se poate întâmpina un sistem. Astfel răcirea componentelor sistemului reprezintă un pas important pentru asigurarea bunei funcționări a acestora. Răcirea sistemelor, în cazul în care nu se poate produce eficient prin schimbul de căldură dintre mediul ambient și sistem, se poate face în mai multe moduri, printre care cele mai uzuale fiind răcirea prin intermediul apei și răcirea prin intermediul aerului.

               PH HIDRO PNEUMATIC vă oferă o gamă completă de produse ce pot deservi performant această necesitate prin intermediul ractioarelor industriale de apă seria ICE și ICEP Domnick Hunter Parker, care oferă ușurință în utilizare, datorită implementării celor mai moderne soluții tehnologice și a disponibilității unei game extinse de versiuni și accesorii. Gama Parker de răcitoare de fluide reprezintă o soluție simplă, dar eficientă, pentru cele mai frecvente probleme întâlnite de obicei la utilizarea apei.

               De asemeni, vă propunem soluțiile Parker de management termic și de gestionare a energiei includ o selecție de răcitoare de diferite capacități de răcire, cum ar fi răcitoarele acționate de motoare de curent alternativ sau hidraulice; răcitoarele de aer și ulei; răcitoarele de apă și ulei; și soluții pentru răcirea aerului comprimat și a gazelor în aval de compresoare și suflante. Acestea sunt utilizate, printre altele, în aplicații industriale, mobile și marine în apropierea țărmului și în largul mării. Printre acestea enumerăm seriile LAC/LAC2, LOC, PWO.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic